Η Αφροδίτη του Steve Jobs δημιουργή προβλήματα..Εκδόθηκε δικαστική εντολή για προσωρινή κατάσχεση του 78 μέτρων σκάφους..


Εκδόθηκε δικαστική εντολή για προσωρινή κατάσχεση της Αφροδίτη 78 μέτρων σκάφους.Το σκάφος του Steve Jobs, συνιδρυτής της Apple, το οποίο είναι τώρα αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Άμστερνταμ, κατασχέθηκε στις 21 Δεκεμβρίου από το δικαστήριο.Εκπρόσωποι του Philippe Starck, ο σχεδιαστής..
του σκάφους, λένε οι ιδιοκτήτες του σκάφους έχουν οφειλές προς αυτόν.6 εκατομμύρια που έχουν ήδη ληφθεί.Οι δικηγόροι του ισχυρίζονται Starck ότι ο πελάτης του θα πρέπει να πάρει 6 τοις εκατό της αξίας του σκάφους για την εργασία τους. Αρχικά, θεωρήθηκε ότι το κόστος ήταν 150 εκατομμύρια δολάρια, και το ποσό αυτό θα αντιστοιχεί σχεδιαστής 9 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι κληρονόμοι του γιοτ Steve Jobs μόνο εκτιμάται σε 105 εκατ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι Starck ήταν να λαμβάνουν μόνο τα 6 εκατομμύρια που έχουν ήδη ληφθεί.Η κατασκευή της Αφροδίτης-art γιοτ, 78 μέτρα μήκος, ξεκίνησε το 2007. Το πλοίο ξεκίνησε στις 19η Οκτωβρίου 2012.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...