Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το πρόσωπο της χρονιάς στο TIME


Συγκεκριμένα οι  υποψήφιοι είναι οκτώ Όσοι θέλετε να ψηφίσετε μπορείτε...EΔΩ
Το εβδομαδιαίο περιοδικό TIME εδώ και 85 χρόνια αναδεικνύει τους σημαντικότερους ανθρώπους της κάθε χρονιάς. Ειδικά στην πρώτη θέση βρίσκονται πάντα άνθρωποι που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας και με πολύ μεγάλη επιρροή. Οπότε ακόμα και στους υποψήφιους να συγκαταλέγεται κάποιος έχει μεγάλη σημασία..

Την Τρίτη το πρωί αποκαλύφθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του NBCNEWS, «Today», η βραχεία λίστα με τους υποψηφίους για το βραβείο του περιοδικού. Πρόκειται για οκτώ ανθρώπους, οι οποίοι προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς χώρους και με εντελώς άλλες καταβολές ο καθένας.

Συγκεκριμένα οι οκτώ υποψήφιοι είναι οι εξής

Μαρίσσα Μάγιερ (διευθύνων σύμβουλος της Yahoo!)



Μοχάμεντ Μόρσι (πρόεδρος της Αιγύπτου)



Το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον 



Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα



Οι μη καταγεγραμμένοι μετανάστες στην Αμερική 



Η Μαλάλα, η Πακιστανή μαθήτρια – ακτιβίστρια 



Ο Τιμ Κουκ (διευθύνων σύμβουλος της Apple)



Το Σωματίδιο του Θεού και η Ιταλίδα ψυχίατρος Φαβιόλα Τζιανότι.



Αυτός που θα βγει πρώτος θα κοσμήσει το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού για το 2012. Να σημειωθεί πως πρόσωπο της χρονιάς για το 2011 ήταν ο ανώνυμος «διαδηλωτής» και το 2010 ο Mark Zuckerberg (ιδρυτής του Facebook).

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει πάνω από 5,6 εκατ. άνθρωποι, ενώ προηγείται η Μαλάλα και δεύτερος έρχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Όσοι θέλετε να ψηφίσετε μπορείτε να το κάνετε στην ιστοσελίδα του περιοδικού (εδώ), ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...