ΚΚΕ: Εγκλημα των εγκλημάτων οι προωθούμενες περικοπές των συντάξεων

«Εγκλημα των εγκλημάτων» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις περικοπές των συντάξεων και την αύξηση των ορίων ηλικίας που προωθεί η κυβέρνηση..

Στρατούλης: Η κυβέρνηση μετατρέπει τις συντάξεις σε παιδικά φιλοδωρήματα

Την αντίθεση του στο ενδεχόμενο νέων περικοπών στις συντάξεις, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης. Οπως σχολίασε, τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης με τα μέτρα που προωθεί θα μετατρέψει «τους συνταξιούχους σε εξαθλιωμένους ζητιάνους και τις συντάξεις τους σε απλά παιδικά φιλοδωρήματα»..

Αυτοί είναι οι νέοι 12 Ειδικοί Γραμματείς των υπουργείων

Τοποθετήθηκαν οι ειδικοί γραμματείς στους ειδικούς διοικητικούς τομείς των αντίστοιχων υπουργείων. Στο ΣΔΟΕ τοποθετήθηκε ο Στέλιος Στασινόπουλος ενώ σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας οι σχετικοί διορισμοί είναι οι εξής:..

μάδα στο Facebook ζητά την παραίτηση του Πολύδωρα για το διορισμό της κόρης του

«Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα» είναι το όνομα του νέου γκρουπ που δημιουργήθηκε στο Facebook με αφορμή τον διορισμό της κόρης του βουλευτή στη Βουλή στο διάστημα της μιας ημέρας που ήταν Πρόεδρος Βουλής..

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για εμπρησμό στην Κορινθία

Με την κατηγορία του εμπρησμού κατά συναυτουργία, συνελήφθησαν σήμερα στην Κάτω Συνοικία Τρικάλων του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Κορινθίας, ένας Βούλγαρος, 38 ετών, και μία 36χρονη ομοεθνής του.Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, στο 20ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, οι συλληφθέντες προκάλεσαν..

Η Νάταλι Θάνου τραγουδάει, ο Κώστας Σόμμερ ραπάρει!

Η Νάταλι Θάνου κυκλοφόρησε καινούριο κομμάτι με τίτλο «Party in Mykonos», στο οποίο συνεργάζεται με τον Κώστα Σόμμερ, που όχι μόνο γράφει τους στίχους, αλλά και ραπάρει!..

«Ηθικολόγος τσούλα» η Μαντόνα! Επειδή καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης Πούτιν

Η Μαντόνα αποτελεί την πιο προκλητική ποπ περσόνα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά παρόλο που είναι αυτή που συνήθως ασκεί κριτική σε όλους και σε όλα, ο… «δάσκαλός» της βρέθηκε στη Ρωσία.
Πρόσφατα έδωσε συναυλία στη Μόσχα έχοντας κάνει τατουάζ στην πλάτη το όνομα του συγκροτήματος Pussy Riot, τρία μέλη του οποίου έχουν περάσει από δίκη και αναμένουν την ετυμηγορία των δικαστών, επειδή βλασφήμησαν εναντίον του ανώτατου θρησκευτικού άρχοντα της Ρωσίας και εναντίον του Πούτιν...

Στον τελικό του ακοντισμού προκρίθηκε ο Σπύρος Λεμπέσης

Απευθείας πρόκριση για τον τελικό του ακοντισμού, με την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο α' προκριματικό γκρουπ, πήρε ο Σπύρος Λεμπέσης. Ο πρωταθλητής του Τρίτωνα, με βολή στα 82 μέτρα 40 εκατοστά, ξεπέρασε το όριο πρόκρισης των 82 μέτρων και έτσι θα βρεθεί στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει το Σάββατο, προτελευταία ημέρα των 30ων Ολυμπιακών Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012»..

Παγκόσμιο ρεκόρ στα 800μ. από τον Ρουντίσα

Το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ στον στίβο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου καταρρίφθηκε απόψε με δράστη ο Κενυάτης Ντέιβιντ Λεκούτα Ρουντίσα, που κάλυψε τα 800 μέτρα σε 1 λεπτό 40 δευτερόλεπτα και 91 εκατοστά, βελτιώνοντας την παλιά δική του επίδοση με 1:41.01 από το 2010. Στη δεύτερη θέση ένας μόλις 18 ετών δρομέας από τη Μποτσουάνα, ο Νάιτζελ Έιμος, ενώ και η τρίτη θέση κατέληξε στην Κένυα με τον Τίμοθι Κίτουμ..

Οι ελληνικές συμμετοχές της Παρασκευής (10/8)

Σπύρος Γιαννιώτης και Κώστας Φιλιππίδης δίνουν τη μάχη τους για διάκριση, καθώς βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα αγωνίζεται στις 2 μ.μ. στο Χάιντ Παρκ στα 10χλμ., αποτελώντας ένα από τα φαβορί για μία θέση στο βάθρο. Ο 32χρονος κολυμβητής έχει έρθει στη βρετανική πρωτεύουσα πολύ καλά προετοιμασμένος, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του και προβληματίζεται μόνο από τη χαμηλή θερμοκρασία του νερού, αν και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες..

Στην 9η θέση η εθνική ανσάμπλ στις πέντε μπάλες

Στην 9η θέση βρίσκεται η εθνική ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου προγράμματος από τα δύο συνολικά των προκριματικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η ελληνική ομάδα βαθμολογήθηκε με 25.875 βαθμούς στο πρόγραμμα με πέντε μπάλες.
Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του ανσάμπλ έλαβαν 8.425 βαθμούς στη δυσκολία, στο καλλιτεχνικό μέρος συγκέντρωσαν 8.800 και στην εκτέλεση 8.650 βαθμούς από τους κριτές. Ένσταση υπέβαλλε η ελληνική ομάδα, την οποία όμως απέρριψαν οι κριτές...

Τσεχοσλοβακία: Ψεύτικα σύνορα ως παγίδα είχαν φτιάξει οι μυστικές υπηρεσίες

Η τσεχική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το τέχνασμα των "ψεύτικων συνόρων" που χρησιμοποιούσε η πρώην πολιτική αστυνομία της Τσεχοσλοβακίας (StB) την περίοδο του κομμουνιστικού καθεστώτος προκειμένου να αναχαιτίσει τη φυγή χιλιάδων ανθρώπων προς τη Δύση, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πάβελ Μπρετ, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών..

To στήθος της Megan Fox σε... πρώτο πλάνο

Το στήθος της Megan Fox είναι 100% δικό της, ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ίδια στη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Paul Rudd και Leslie Mann.
Η σέξι «αλεπουδίτσα» του Χόλιγουντ κάνει μια αισθησιακή εμφάνιση στη ταινία του Judd Apatow «This Is 40»...

Τρία στα τρία για τους Τζαμαϊκανούς στην κούρσα των 200μ.

Σάρωσαν οι αθλητές από την Τζαμάικα στην κούρσα των 200 μέτρων που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης. Οι Τζαμαϊκανοί δρομείς κατέκτησαν και τα τρία μετάλλια σφραγίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την υπεροχή τους στον στίβο. Ο Γιουσέιν Μπολτ, η «αστραπή», μετά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ, ήταν ο νικητής και στην κούρσα των 200μ με 19.32 και με τους άλλους δύο Τζαμαϊκανούς, Γιόχαν Μπλέικ και Γουόρεν Γουέιρ να τον ακολουθούν και να ανεβαίνουν στο βάθρο.πηγη

Europa League Και άπειρος και… άτυχος ο Αστέρας Τρίπολης

Το όνειρο του Αστέρα Τρίπολης έφτασε στο τέλος του.

Οι Αρκάδες έμειναν στο 0-0 με την Μαρίτιμο και σε συνδυασμό του 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, μένουν εκτός συνέχειας Europa League.

Πολύ καλή η ομάδα του Τσιώλη, έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον Ναβάρο, ενώ με δέκα παίκτες από το 69’ οι Πορτογάλοι λόγω αποβολής του Φερέιρα..

ΠΑΟΚ-Μπνέι Γιεχούντα 4-1 Ανώτερος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ξανά ανώτερος από την Μπνέι Γιεχούντα, της οποίας επικράτησε 4-1 και στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 0-2 του Ισραήλ, πέρασε πανηγυρικά στα πλέι οφ του Europa League.  Ο Μαρίνκοβιτς (7’) έδωσε προσωρινά ελπίδα στους φιλοξενούμενους πριν ξεσπάσει η… καταιγίδα του δευτέρου μέρους.

Ο Κλάους Αθανασιάδης (48’, 52’), ο Ρομπέρ (78') και ο Πέλκας (90+1') τα γκολ που έφεραν την ανατροπή..