Δεν κράτησε την υπόσχεσή της… Ο σέξι χορός της Pamela Anderson με 23χρονο!

Τί και αν πριν από έναν μήνα η Pamela Anderson, ορκίστηκε ότι θα απέχει από τους άντρες για όσο θα συμμετέχει στο «Dancing With The Stars», η γοητεία ενός 23χρονου την έκανε να ξεχάσει την υπόσχεσή της.
Η 45χρονη ξανθιά ηθοποιός, που από ό,τι φαίνεται έχει βραχύχρονη μνήμη, ξεσάλωσε με τον  23χρονο Βρετανό τραγουδιστή, Julian Perretta, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα..

Kristen Stewart,Robert Pattinson: Ησυχάστε! Θα εμφανιστούν μαζί..

Μαύρο καλοκαίρι πέρασαν οι δημοσιογράφοι όλων των lifestyle περιοδικών και sites της Αμερικής, από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της απιστίας της 22χρονης Kristen Stewart. Οι θαυμάστριες του Robert Pattinson φόρεσαν μαύρες πλερέζες και έβαλαν στη μαύρη λίστα την Kristen.
Αλλά τώρα δεν είναι αυτό το πρόβλημά τους! Το μεγάλο θέμα είναι άλλο: Θα κάνουν κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας "Breakind Dawn - part 2";
Η Kristen Stewart λοιπόν απάντησε στο ερώτημα αυτό, δηλώνοντας πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην προώθηση της ταινίας...

Η Σελένα Γκόμεζ αγκαλιά με τα μικρά αδέλφια του Μπίμπερ

Παρέα με τα μικρά αδέλφια του Μπίμπερ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο η Σελένα Γκόμεζ. Η τραγουδίστρια που «χάρισε» τη φωνή της στην ταινία «Hotel Transylvania» έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κρατώντας την Τζαμίν και τον Τζέιξον 4 και 2 ετών αντίστοιχα- τα μικρότερα αδέλφια του συντρόφου της Τζάστιν Μπίμπερ.πηγη

Γκολκίπερ σκοράρει με... ανάποδο ψαλίδι (Δείτε το βίντεο)

Το ματς τελειώνει. Χάνετε (εσείς της Φρεμ). Και ο τερματοφύλακας ανεβαίνει κι εκείνος για την τελευταία φάση.

Κοιτάς το ταμπλό. Και ακριβώς κάτω από το ρολόι, που δείχνει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η διαφήμιση γράφει «Κόλερ». Τον γκολκίπερ τον λένε... Κόλερ.

Σκέφτεσαι: «Ρε λες»; Ό,τι σενάριο κι αν έφτιαξες στο μυαλό σου αποκλείεται να είναι πιο εξωφρενικό από την πραγματικότητα!..

ΜΟΝΤΖΑ:GP Ιταλίας . Νίκη Χάμιλτον!

Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να μετατρέψει την χθεσινή pole position σε νίκη σήμερα χωρίς να πιεστεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Πίσω του όμως έγινε χαμός...

Το σβήσιμο των κόκκινων φώτων βρήκε το Χάμιλτον να διατηρεί την 1η θέση ενώ πίσω του ο Μάσα πέρασε το Μπάτον. Ο αγώνας άρχισε να βρίσκει ένα ρυθμό με τον Αλόνσο να περνά τους Κομπαγιάσι, Ράικονεν, Σουμάχερ και να ανεβαίνει στην 6η θέση...

Η μικρή Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της!

Μετά από σχεδόν 50 μέρες στην εντατική, η 15χρονη Μυρτώ, άνοιξε τα μάτια της...
Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που δέχτηκε επίθεση στη Χρυσή Ακτή της Πάρου στις 22 Ιουλίου. Η μητέρα της, μιλώντας σε εφημερίδα..
αναφέρει, ότι το κορίτσι άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του, πριν από λίγες ημέρες, της έσφιξε το χέρι και προσπάθησε να γνέψει ότι την ακούει. Οι δικοί της άνθρωποι της βάζουν ακουστικά με την αγαπημένη της μουσική, της διαβάζουν συνεχώς παραμύθια και της μιλούν ασταμάτητα όταν τους επιτρέπεται η είσοδος στην εντατική..

Τι είναι το Fedora;

Το καπέλο Fedora είναι ένα αξεσουάρ με έντονο χαρακτήρα. Από την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε, στα τέλη του 19ου αιώνα, το συγκεκριμένο καπέλο έχει συνδεθεί με γκάνγκστερς, αστέρες του κινηματογράφου, businessmen και τραγουδιστές της hip hop. Ποια είναι, όμως, η ιστορία του καπέλου- φετίχ;
Το όνομά του το fedora το πήρε από το γαλλικό θεατρικό έργο, Fedora, του Victorien Sardou. ...
Την ηρωίδα του έργου, πριγκίπισσα Fedora, υποδύθηκε στην αμερικανική θεατρική σκηνή η Sarah Bernhard, το 1889. Για όλη την υπόλοιπη δεκαετία, fedora ονομαζόταν οποιοδήποτε γυναικείο αξεσουάρ απευθυνόταν στις κυρίες της μεσαίας και την ανώτερης κοινωνικής τάξης. Σύντομα, το fedora κατέκτησε και την ανδρική γκαρνταρόμπα..

Ενας άγγελος .. κόλαση.

Την παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια η Βραζιλία στον χώρο του μόντελινγκ συνεχίζει επάξια η Ιζαμπέλ Γκουλάρ! Το σέξι μοντέλο μπορεί να μην έχει τη φήμη της Ζιζέλ ή της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, αλλά δεν υστερεί καθόλου σε ομορφιά και σεξαπίλ!
Στο σχολείο όπου φοιτούσε, στην πόλη Σάο Κάρλος στην επαρχία του Σάο Πάολο, οι συμμαθητές της την κορόιδευαν και την αποκαλούσαν «καμηλοπάρδαλη», λόγω του ύψους της και της λεπτής σιλουέτας της. .

Μετάλλιο στον Πολ Μακάρτνεϊ από τον Φρανσουά Ολάντ

Mε το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής τιμήθηκε σήμερα ο Πολ Μακάρτνεϊ, από τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στις αίθουσες υποδοχής του Μεγάρου των Ηλυσίων.Τη παρουσία της οικογένειάς του, αλλά χωρίς τον Τύπο, ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης έλαβε το μετάλλιο από τα χέρια του Γάλλου προέδρου..

Ομπάμα: Σας υπόσχομαι ένα καλύτερο μέλλον

Ομπάμα: Σας υπόσχομαι ένα καλύτερο μέλλον Ενα καλύτερο μέλλον για τον αμερικανικό λαό υποσχέθηκε στην ομιλία του στο συνέδριο των Δημοκρατικών, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έλαβε και επίσήμως το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και θα αναμετρηθεί με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου..

ΚΑΛΠΕΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ «GUEST STAR» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Οι Ολλανδοί μονομάχοι και ο... Τσίπρας του Αμστερνταμ

Οι δύο μεγάλοι νικητές των τηλεοπτικών αναμετρήσεων, ο κεντροδεξιός Μαρκ Ρούτε (αριστερά) και ο κεντροαριστερός Ντίντερικ Σάμσομ διασταύρωσαν τα ξίφη τους μπροστά στις κάμερες και για το ελληνικό ζήτη Πέντε ημέρες πριν από τις βουλευτικές της 12ης Σεπτεμβρίου, οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 43%. Το κεντροδεξιό κόμμα του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε προηγείται στα γκάλοπ. Μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν το Εργατικό και το Σοσιαλιστικό Κόμμα..

Γαλλία: τον Οκτώβριο να δοθεί λύση για Ελλάδα και Ισπανία

Η Γαλλία επιθυμεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταλήξει σε μία λύση για την Ελλάδα και την Ισπανία, κατά την επόμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, στις 18-19 Οκτωβρίου, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Πιερ Μοσκοβισί.

«Βραχυπρόθεσμα, θα πρέπει να διαχειρισθούμε τα θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι», είπε ο Γάλλος υπουργός κατά τη διάρκεια του ετήσιου δείπνου του Κέντρου Bruegel, στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι «ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θέλει η Ευρώπη να καταλήξει σε μία λύση ισχυρή και δομική»..

Τα 10 κορυφαία χορευτικά κομμάτια όλων των εποχών. (Βίντεο)

Οι αναγνώστες του Rolling Stone ξαναψήφισαν (κάνουν και τίποτ' άλλο;) και η λίστα με τα κλασικά dance έχει πολύ από MJ και Madonna. Ευτυχώς έχει και Chubby Checker. Πηγαίνοντας κόντρα στο upbeat του καλοκαιριού, παρουσιάσαμε λίγες μέρες πριν, μια χορταστική λίστα με τα τραγούδια που μας έχουν κάνει να κλάψουμε...