Η Rihanna tweetάρει κάνναβη!


Έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις σέξι φωτογραφίες της, με τα τολμηρά της ρούχα, αλλά αυτή τη φορά η Rihanna ίσως το παράκανε.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πόσταρε μια φωτογραφία από μια μικρή φουντίτσα ινδικής κάνναβης λέγοντας «μήπως αυτό σας θυμίζει νεκροκεφαλή ή μήπως εγώ είμαι...;»..


Το tweet της έκανε το γύρο του διαδικτύου και εισέπραξε δεκάδες αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. «Ωραίο παράδειγμα είσαι για τα νέα κορίτσια», έγραψε καυστικά ένας θαυμαστής. «Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να αποδείξει ποστάροντας κάθε μέρα ναρκωτικά», έγραψε μια άλλη. Παρ’ όλα τα αρνητικά σχόλια, η φωτογραφία είχε 71,000 likes.

Τα Χριστούγεννα, η Rihanna είχε ανεβάσει στο twitter φωτογραφία από τα γυμνά της οπίσθια τρελαίνοντας τους θαυμαστές της. Στο γυμνό της κορμί φαινόταν καθαρά το τατουάζ ενός φύλλου κάνναβης που είχε κάνει, τότε όμως οι περισσότεροι είχαν εστιάσει στα... καλλιτεχνικά οπίσθιά της και όχι στο ναρκωτικό.

Την πρώτη μέρα του νέου έτους η σταρ πόσταρε τον εαυτό της να ξετρυπώνει μέσα από ένα πάπλωμα και χαιρέτησε τους θαυμαστές της λέγοντας: «Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί. Γεια σου 2013».

Φήμες θέλουν την Rihanna να έχει επανασυνδεθεί με τον Κρις Μπράουν και λέγεται πως οι δυο τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έδωσαν μια μίνι-συναυλία για έναν ζάμπλουτο εκατομμυριούχο στην Ακτή Ελεφαντοστού, την οποία πληρώθηκαν 10 εκατομμύρια δολάρια.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...