ΜΟΥΣΙΚΗ:Νότης Σφακιανάκης - 16 Αυτοτελείς Εικόνες Δείτε το Βίντεο.

Για μια ακόμη φορά ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης πρωτοπορεί, συνοδεύοντας την πρόσφατη κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου «16 Αυτοτελείς Ιστορίες» με μια ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους διάρκειας 11 λεπτών που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το ταινιάκι με τίτλο «16 ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ», που γυρίστηκε στα τέλη Φεβρουαρίου παρακολουθεί βήμα-βήμα την εξέλιξη μιας παθιασμένης ερωτικής ιστορίας, ντυμένη ευρηματικά με τέσσερα από τα καινούργια τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη.
Στην αρχή το ζευγάρι ζει παθιασμένες ερωτικές στιγμές με φόντο μια κάπως αφιλόξενη πόλη και τα εντυπωσιακά κύματα του Αιγαίου, ενώ ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει τη μεγάλη του επιτυχία «Μη Με Ρωτάτε».
Όταν μπαίνει το τραγούδι «Έχω Αντέξει Πολλά», ο νεαρός άντρας που οδηγεί γρήγορα στην παραλιακή είναι προφανώς προβληματισμένος με τη στροφή που έχει πάρει η σχέση του, η οποία --όπως αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Δώσε Ένα Τέλος» που ακολουθεί- έχει αρχίσει να γίνεται βίαιη και ψυχοφθόρα. Μαζί με άλλα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, οι δύο πρωταγωνιστές παρακολουθούν ένα group therapy (εδώ ο Νότης Σφακιανάκης σε ρόλο-έκπληξη) που θα δώσει τη λύση...
Όταν ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει το ρεφρέν του τελευταίου κομματιού «Δηλώνω Μόνος», ξέρουμε πια ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Όμως, όπως κι ο ρυθμός του τραγουδιού, έτσι και η ζωή, δεν επιτρέπεται να είναι θλιμμένη. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή και αφορμή να ξαναδούμε τις «16 Αυτοτελείς Εικόνες» από την αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...