ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4-0 Η Μπάγερν... αποκαθήλωσε την Μπαρτσελόνα! (vds)

Η βγαλμένη από... play station Μπαρτσελόνα δεν έκανε ούτε σουτ, η Μπάγερν από την άλλη, έκανε γκολ κάθε ευκαιρία της και το 4-0, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Μόναχο, μοιάζει λίγο!

Οι Βαυαροί έστησαν στον τοίχο τον Μέσι και την παρέα του και η πρόκριση στο Γουέμπλεϊ μοιάζει τελειωμένη υπόθεση, εκτός αν η Μπάρτσα αρχίζει να πετυχαίνει... τρίποντα στη ρεβάνς του Καμπ Νόου.


Απόψε, στο «Αλιάντς Αρένα», υπήρξε μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αν στο πρώτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι έμοιαζε μοιρασμένο με τις δύο ομάδες αλληλοεξουδετερωμένες, μετά το 1-0 από τον Μίλερ όλα άλλαξαν! Ο Γερμανός ξεχάστηκε από την... απίθανη άμυνα της Μπαρτσελόνα και μετά την κεφαλιά-πάσα του Ντάντε, «τρύπησε» τον κάκιστο Βαλδές. Με τη διαφορά του ενός γκολ, καθώς νωρίτερα ο Ούγγρος διαιτητής Κασάι δεν έχει δει το χέρι-πέναλτι του Πικέ (15'), οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Επιστρέφοντας από αυτά, η Μπάγερν έκανε εφιαλτική τη βραδιά της Μπαρτσελόνα! Στο 49' ο Βαλδές βγήκε... βόλτα στην περιοχή μετά το φάουλ του Ρόμπεν και ο Γκόμεζ, μάλλον από θέση οφσάιντ, πέτυχε το 2-0. Οι Καταλανοί παρέμεναν... εκτός τόπου και χρόνου, έβγαλαν μία ώρα αγώνα χωρίς σουτ, ενώ είχαμε καιρό να δούμε να γίνονται σέντρες στην επίθεσή της. Κι ενώ ο Μέσι φαινόταν χαμένος, ο Ρόμπεν εκμεταλλεύτηκε το... σκριν του Μίλερ στον Ζόρντι Άλμπα (καθαρό φάουλ που δεν δόθηκε) και έγραψε το 3-0!


Η Μπαρτσελόνα έχασε κάθε ελπίδα, κι ενώ στο μεσοδιάστημα θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ που ίσως άλλαζε τα δεδομένα για τη ρεβάνς, αλλά και στις δύο περιπτώσεις βρέθηκε απέναντι στο τέρμα ο άπειρος Μπάρτρα που απλά... ξεφορτώθηκε την μπάλα παρά απείλησε τον Νόιερ.

Την ίδια ώρα, σε κακή βραδιά ήταν μάλλον και ο Τίτο Βιλανόβα, που ενώ έβλεπε την ομάδα του να παραμένει ακίνδυνη, δεν έκανε καμία κίνηση από τον πάγκο (όπου είχε Βίγια και Φάμπρεγας) και θυμήθηκε να βάλει τον δεύτερο όταν το σκορ είχε γίνει 4-0 με την υπογραφή του Μίλερ.

Ο Γερμανός στο 80' -κι ενώ αποτυγχάνει να νικήσει από κοντά τον Βαλδές- ζητά αλλαγή, αλλά μέχρι να ετοιμαστεί ο Πιζάρο, συνεχίζει να παίζει και μάλιστα πετυχαίνει και γκολ! Στο 82' ο Αλάμπα γέμισε προς την μικρή περιοχή, εκεί όπου... κοιμόταν η άμυνα της Μπαρτσελόνα και ο Μίλερ απλά σκόραρε...
ΣΚΟΡΕΡ: 25', 82' Μίλερ, 49' Μάριο Γκόμεζ, 73' Ρόμπεν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κασάι (Ουγγαρία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 37' Γκόμεζ, 46' Μαρτίνεθ, 87' Σβάινσταϊγκερ - 39' Μπαρτρά, 86' Αλέξις, 89' Άλμπα, 90' Ινιέστα

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Μίλερ (83' Πιζάρο), Ρόμπεν, Ριμπερί (88' Σακίρι), Γκόμεζ (71' Λουίζ Γκουστάβο)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο (83' Φάμπρεγας), Αλέξις Σάντσες, Μέσι

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...