ΣΠΟΡ:«Μακεδονία Παλλάς»Η μεγάλη βραδιά του Σαββίδη

Οπως ήταν φυσικό, στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, στην εκδήλωση εγκαινίων του «Μακεδονία Παλλάς» (το οποίο μισθώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη από τον Φεβρουάριο και για έναν χρόνο έναντι 92.000 ευρώ), βρέθηκαν όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης και αφορούσαν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, καθώς με τις δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου» ανέβασε εκ νέου τον πήχη των απαιτήσεων και των ονείρων που έχει για τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο ακόμα και για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να δώσουν το «παρών» τα υψηλά κλιμάκια τόσο της πολιτικής ζωής της πόλης όσο και οι εκκλησιαστικοί φορείς και η αλήθεια είναι πως ευελπιστούσε σε καλύτερη οργάνωση από τους συνεργάτες του. Ο φωτογραφικός φακός πάντως κατέγραψε όλα τα τετ α τετ που είχε, αλλά και τα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν από τους καλεσμένους του Ιβάν Σαββίδη.

ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Τελευταία έξοδος... Περιστέρι

Η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να... αποδράσει με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και ύστερα να περιμένει μέχρι την Τετάρτη, ελπίζοντας σε λύτρωση από την Επιτροπή Εφέσεων.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

«Πάμε στου Καραϊσκάκη...»

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει με τον κόσμο του την κατάκτηση και του φετινού τίτλου και στο Φάληρο θα... παρελάσουν και τα 40 πρωταθλήματα που έχουν κερδίσει οι «ερυθρόλευκοι».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρώτη γεύση για Αναστασίου

Ο 40χρονος τεχνικός -που τσέκαρε παίκτες στην Ολλανδία μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά- έρχεται σήμερα το πρωί στην Αθήνα και το βράδυ θα δώσει το «παρών» στα VIP του ΟΑΚΑ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Απαντες παρόντες στον Πλατανιά

Απαντες θα βρίσκονται στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για την κυριακάτικη (21/4) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, κατόπιν απόφασης του έμπειρου τεχνικού.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ Ο ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Γκερέιρο: «Φοβήθηκα πολύ την Κυριακή»

«Φοβήθηκα βλέποντας το πλήθος». Αυτή τη δήλωση έκανε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ σχετικά με τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή (14/4) στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Έτοιμος ο Γιάντσης για τον Πανθρακικό

Αρκετές απουσίες θα έχει η Κέρκυρα στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (21/4) καθώς εκτός αποστολής για το τελευταίο ματς της σεζόν έμειναν ο Μπουκουβάλας, ο Σκέμπη ενώ θα απουσιάζουν ο τιμωρημένος Τσουμάνης και ο Ζουμπουλάκης , ο οποίος είναι φαντάρος. Από την άλλη ο Γιάντσης, που έκανε ατομικό μέσα στην εβδομάδα ανέβασε ρυθμούς και συμπεριλήφθητε στην αποστολή,[

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Χωρίς προβλήματα με Άρη

Μόνο τις γνωστές απουσίες του Λοντίγκιν και του Μαρίν θα έχει η Ξάνθη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (21/4). Οι «Ακρίτες» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το τελευταίο ματς της χρονιάς με τους Θεσσαλονικείς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20 μελή αποστολή, στην οποία υπάρχουν οι γνωστές απουσίες των δυο τιμωρημένων παικτών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

«Έσπασε» η αποχή ενόψει Ολυμπιακού

Τέλος πήρε η αποχή από τις προπονήσεις για τους παίκτες του Πανιωνίου και ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21/4) σήμερα γυμνάστηκαν κανονικά.Μετά την σημερινή προπόνηση ο Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Καμπάνατης

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLLETER ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»

«Επιστροφή σπίτι μας και ξεκινάμε»

Τον απολογισμό της για τη σεζόν 2012-13 έκανε στο ενημερωτικό μηνιαίο newsletter προς τα μέλη της η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», η οποία εξήγγειλε και την επιστροφή στη Λεωφόρο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Χωρίς Γιούρκα στο φινάλε με Βέροια

Μικροπροβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν για τον Γιάννη Βονόρτα, στη σημερινή (Σάββατο 20/4) τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν από το τελευταίο ματς της σεζόν με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλήγμα με Κουτσόπουλο

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής για τον Πανθρακικό καθώς ο Δημήτρης Κουτσόπουλος λόγω προβλήματος στον ώμο αποκλείστηκε από την αποστολή των Θρακιωτών για το ματς με την Κέρκυρα (21/4).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...