CINEMA «Πριν τα μεσάνυχτα»: Ίθαν Χωκ και Ζιλί Ντελπί στην Καρδαμύλη.

Είναι το απόλυτο κινηματογραφικό ειδύλλιο που βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησαν «Πριν το Ξημέρωμα» και συνέχισαν «Πριν το Ηλιοβασίλεμα», για να τους βρούμε τώρα, στην τρίτη ταινία «Πριν τα μεσάνυχτα».


Ίθαν Χωκ και Ζιλί Ντελπί δίνουν ραντεβού αυτή τη φορά στην Καρδαμύλη και το στόρι της ταινίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ τους βρίσκει πλέον παντρεμένους με παιδιά.

«Οι θεατές θεωρούν ότι πρόκειται για τριλογία, γιατί αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ταινία, αλλά κανείς δεν ξέρει αν φτάσουμε κάποια στιγμή τις πέντε ταινίες. Δεν έχω ιδέα», υποστηρίζει ο Ίθαν Χωκ.

Η πολυαναμενόμενη ταινία παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

Η Ζιλί Ντελπί θεωρεί ότι παρόλο που η ταινία φαίνεται αρκετά απλή στη σύλληψή της, κατέβαλαν μεγάλο κόπο για να βγει το τελικό αποτέλεσμα: «Οι σκηνές φαίνονται πολύ φυσικές, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά που έχει γίνει από πίσω. Η περίοδος συγγραφής του σεναρίου είναι πολύ έντονη. Στη συνέχεια η υποκριτική είναι μια σκληρή διαδικασία, γιατί πρέπει να φαινόμαστε όσο περισσότερο φυσικοί και αυθεντικοί γίνεται. Καθόμαστε σε ένα μέρος, μιλάμε ή απλά περιπλανιόμαστε σε μια τοποθεσία».

Ο Αμερικανός Τζέσι και η Γαλλίδα Σελίν γνωρίστηκαν κινηματογραφικά το 1995 σε ένα τρένο που έκανε τη διαδρομή από τη Βουδαπέστη στη Βιέννη. Έκαναν μια νυχτερινή βόλτα στην πόλη, μιλώντας για τον έρωτα και πέφτοντας στα δίχτυα του. Το 2004 ξανασυναντήθηκαν στο Παρίσι, έχοντας και οι δύο τις δικές τους ζωές. Ερωτεύτηκαν ξανά. Τώρα, στην Καρδαμύλη, θα επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

«Συνεχίζουμε να κάνουμε ρομαντικές ταινίες. Καθώς οι ήρωες μεγαλώνουν, θα ανακαλύψουμε ότι ο έρωτας μεταξύ τους παίρνει καινούργιο νόημα. Είναι πολύ ωραίο» τονίζει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ.

Η ταινία έχει αποσπάσει ήδη θετικές κριτικές στα φεστιβάλ που έχει παρουσιαστεί. Πέρα όμως από τα θετικά σχόλια, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει η χώρα μας αυτή τη στιγμή, αφού χρησιμοποιεί ως σκηνικό, πανέμορφες γωνιές της Πελοποννήσου.











Το τρέιλερ της ταινίας έχει μάλιστα επενδυθεί μουσικά με το «Τανγκό» της Χαρούλας Αλεξίου.
Τα «Πριν τα Μεσάνυχτα» θα βγουν στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουνίου.
πηγη 

              H Αλεξίου "ντύνει" το τρέιλερ του "Before Midnight"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...