ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 Έ«Χ»ασε την ευκαιρία του ο ΠΑΣ! (pics)


Τα μοιράστηκαν όλα στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 ενώ και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει κάποια παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα, παρέμεινε αήττητος στα πλέι οφ και -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με γκολ του Καραγκούνη, με τη φάση όμως να ξεκινά από ελεγχόμενη για οφ σάιντ θέση, ενώ ο Τσουκαλάς ήταν εκείνος που έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έγραψε, όπως αποδείχθηκε, το τελικό σκορ στο 34'.
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ατρόμητο
Οι φιλοξενούμενοι δε θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο ξεκίνημα καθώς πριν ακόμα συμπληρωθούν τρία λεπτά αγώνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Ο Νάστος -που φάνηκε να είναι οριακά σε θέση οφ σάιντ- συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Ουντότζι, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Καραγκούνης με πλασέ έγραψε το 0-1.
Έ«Χ»ασε την ευκαιρία του ο ΠΑΣ! (pics)
Οι παίκτες του Ατρόμητου είχαν τον έλεγχο του κέντρου ενώ οι Σουμπίνιο και Ναπολεόνι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και ουσιαστικά έφταναν μπροστά από τον Ράντμαν μόνο με στημένες μπάλες.
Το... έφερε στα ίσια ο ΠΑΣ
Παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πολύ γρήγορα. Συγκεκριμένα στο 34' μετά από κόρνερ του Ντε Βινσέντι, ο Τσουκαλάς με σουτ στην κίνηση από το ύχος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.
Κι εκεί που ο ΠΑΣ μετά από το γκολ έδειχνε να παίρνει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι, ο Κειτά με χτύπησε στο πρόσωπο τον Δημούτσο με το πόδι σε μία διεκδίκηση της μπάλας και σωστά αντίκρισε την -απευθείας- κόκκινη κάρτα!
«Φύλακας-άγγελος» Φεγκρούς
Ο Ατρόμητος και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και δεν επηρεάστηκε ούτε από την αποβολή -με δεύτερη κίτρινη για θέατρο- του Ουντότζι. Μέχρι και το 75' ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο φτάνοντας είτε με τον Σουμπίνιο είτε με τους Ναπολεόνι, Ιγκλέσιας, αλλά και τον Μπρίτο που πέρασε ως αλλαγή, αρκετές φορές στην αντίπαλη εστία.
Εκεί όμως ίσχυε ο... νόμος του Φεγκρούς! Ο Μαροκινός κίπερ είπε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις «όχι» στους παίκτες του Παράσχου κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.
Προσπάθησε, αλλά...
Και αφού δεν έφαγε το γκολ, ο ΠΑΣ προσπάθησε στο τελευταίο τέταρτο να βγει στην επίθεση αλλά πλέον οι δυνάμεις είχαν εγκαταλείψει τους παίκτες και τα δύο σουτ του Ντάσιου δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελαν οι γηπεδούχοι. Βέβαια ο Ατρόμητος «πήρε» και κάποια σφυρίγματα που τον... βοήθησαν στην αποτελεσματική του άμυνα!
ΣΚΟΡΕΡ: 34' Τσουκαλάς - 3' Καραγκούνης
ΔΟΚΑΡΙ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Σπάθας (Πειραιά)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 41' Κειτά - 56' Ουντότζι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Ντε Βινσέντι, 58' Κοροβέσης 90+3' Λίλα - 29' Δημούτσος, 32' Ταυλαρίδης, 53' Ουντότζι, 90' Φυτανίδης, 90+2' Μπρίτο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (9' λ.τ. Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης. Ντε Βινσέντι (90' Νάκος), Γεωργίου (54' Λίλα), Ίλιτς, Τζημόπουλος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Ουντότζι, Φυτανίδης, Καραγκούνης (60' Μπρίτο), Νάστο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70' Πίτου Γκαρσία), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85' Κούτσι)

Επιμέλεια: ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ






 βιντεο εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...