ΡΕΑΛ Μ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 1-2 Κυπελλούχος η Ατλέτικο, αποτελείωσε τη Ρεάλ! (vds)

Έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να χαρεί η Ατλέτικο Μαδρίτης τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου. Και το κατάφερε απέναντι στη συμπολίτισσα Ρεάλ!

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικρτάτησε με 2-1 στην παράταση και έκανε δικό της το "Κύπελλο του Βασιλιά"!

Η Ρεάλ παρότι προηγήθηκε με 1-0 στο 14' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είδε τον Ντιέγκο Κόστα αρχικά στο 35' να ισοφαρίζει και στην παράταση, στο 98' τον Μιράντα να δίνει προβάδισμα με 2-1 στην Ατλέτικο.
Σε ένα σκληρό και με κακό θέαμα παιχνίδι, η Ρεάλ έφτασε περισσότερες φορές κοντά στο γκολ όμως είδε συνολικά τρεις φορές τη μπάλα να σταματά στα δοκάρια της Ατλέτικο, ενώ δύο φορές, μία ο Χουανφραν πάνω στη γραμμή και μία ο Κουρτουά λειτούργηαν ως από μηχανής θεοί και έσωσαν την Ατλέτικο!
Η Ρεάλ Μαδρίτης επέβαλλε την προσωπικότητα της στην αρχή του ματς, αλλά η καλύτερα προετοιμασμένη ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε το τρόπαιο στον έξτρα χρόνο, το τρίτο του Αργεντινού με τους “ροχιμπλάνκος” μετά το Γιουρόπα Λιγκ και το Σούπερ Καπ Ευρώπης.
Ο Ρονάλντο έδωσε το προβάδισμα στο 14' με δυνατή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Εζίλ, ωστόσο, στη συνέχεια σε ένα ακόμα μεγάλο ματς ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε εντολή στην ομάδα του να γυρίσει πίσω.
Στο 35' ο Φαλκάο που “χόρεψε” όποιον πήγε να τον μαρκάρει προτού δώσει κάθετη πάσα για την ισοφάριση του Ντιέγκο Κόστα, η τελευταία καλή ευκαιρία της πρώτης πράξης προτού σημαδέψει το δοκάρι ο Εζίλ.
Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Μιράντα και ο Κουρτουά έδωσαν τον τίτλο στην ομάδα τους, αφού ο Ντιέγκο Λόπεθ είχε αποκρούσει την απειλή όταν αντιμετώπισε δύο φορές τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με το γκολ του και ο Βέλγος τερματοφύλακας με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε τετ α τετ του Ιγκουαΐν και του Εζίλ.
Στο τέλος και μετά από την αποβολή του Ρονάλντο άναψαν τα αίματα: ο Ντιέγκο Κόστα γρονθοκόπησε τον Πέπε ενώ από την εξέδρα εκτοξεύθηκε αντικείμενο και βρήκε τον Κουρτουά.
Γκολ: 14' Ρονάλντο - 35' Ντιέγκο Κόστα, 98' Μιράντα
Κίτρινες: Κοεντράο, Κεντίρα, Οζίλ, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Εσιέν, Ντι Μαρία - Αρντά Τουράν, Ντιέγκο Κόστα, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι
Κόκκινες: 114' Ρονάλντο, 125' Γκάμπι
Ρεάλ: Ντιέγο Λόπεθ, Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος, Εσιέν, Κοεντράο (91' Αρμπελόα), Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μόντριτς (91' Ντι Μαρία), Οζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (91' Ιγκουαΐν).
Ατλέτικο: Κουρτουά, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Φιλιπε Λουίς, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Αρντά Τουράν (110' Κριστιάν Ροδρίγκες), Κόκε (113' Ραούλ Γκαρθία), Φαλκάο, Ντιέγκο Κόστα (105'+1 Αντριάν).



ΠΗΓΗ
 

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Μουρίνιο: «Η χειρότερή μου σεζόν» (vds)

Μετά την ήττα της Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου από την Ατλέτικο, ο «Special One» έκλεισε μια περίοδο χωρίς σημαντική κούπα και χαρακτήρισε εαυτόν «αποτυχημένο»… για φέτος. [

ΡΕΑΛ Μ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 1-2

Κυπελλούχος η Ατλέτικο, αποτελείωσε τη Ρεάλ! (vds)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου αφήνοντας τη «βασίλισσα» δίχως... στέμμα μέσα στο 2013! Αποβλήθηκαν Μουρίνιο, Ρονάλντο από τη Ρεάλ.[

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Στην Βραζιλία η Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ραούλ Σενλιεϊ, είναι στην Βραζιλιά για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Σάντος και τον παίκτη.

«ΚΑΘΑΡΗ» ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ UEFA

«Γλίτωσε» τον δεύτερο χρόνο η Μάλαγα

«Κυρία» στις υποχρεώσεις της εμφανίστηκε η Μάλαγα και βάσει των οικονομικών στοιχείων που παρουσίασε στην UEFA, «γλίτωσε» τον δεύτερο χρόνο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αρχικά, η Μάλαγα είχε τιμωρηθεί για οικονομικές οφειλές από την UEFA με ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο οποίος θα ισχύσει την επόμενη σεζόν, και άλλον έναν με αναστολή.Εκτός από αυτό η UEFA είχε τιμωρήσει επίσης τον σύλλογο και με πρόστιμο 300.00 ευρώ

ΗΠΙΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ «ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ»;

Η μεθυσμένη Μπαρτσελόνα πλακώθηκε στα χαστούκια (pics)!

Ο Σονγκ χαστουκίζει τον Πικέ και ο Βαλδές με τον Πουγιόλ είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια; Αυτές οι εικόνες από την παρέλαση της Μπαρτσελόνα (12/5) στους δρόμους της Βαρκελώνης για τον εορτασμό του πρωταθλήματος μάλλον προβληματίζουν για το πόσο ήπιαν οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» .

ΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΗΛΙΘΙΟ»

«Φτύσιμο» από δημοσιογράφο στον Μουρίνιο(vds)!

Σε έξαλλη κατάσταση ένας Βραζιλιάνος δημοσιογράφος έσκισε και έφτυσε την φωτογραφία του Ζοσέ Μουρίνιο ενω αποκάλεσε τον προπονητή της Ρεάλ ηλίθιο. Αιτία της «έκρηξης» ήταν η άρνηση του Πορτογάλου τεχνικού να εμφανιστεί στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο (17/5).

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

«Διαλέγει» την Μονακό ο Βαλδές

Πρώτη επιλογή για τον Βίκτορ Βαλδές είναι η Μονακό, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα πρόκειται να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» στο τέλος της σεζόν και η ομάδα του Πριγκιπάτου φαίνεται πως είναι αυτή που τον έχει «κερδίσει».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Αλόνσο: «Περίεργος τελικός με το 'Μπερναμπέου' στα δύο»

Η τελευταία ευκαιρία της Ρεάλ για τίτλο είναι την Παρασκευή (17/5, 22:30) όταν αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «L' ΕQUIPE»

«Η Παρί δίνει 18 εκατ. το χρόνο για Ρονάλντο»

Με την αύρα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κατακτήσει, πλέον και την κορυφή της Ευρώπης. Φέτος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Champions League όπου αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα και του χρόνου θέλει περισσότερα.

ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

Ολοι στα πόδια του Βαλβέρδε

Είχε τις αμφιβολίες του όταν του προτάθηκε να αναλάβει τη Βαλένθια, αλλά πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρέπει να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του. Παρά τα οικονομικά προβλήματα των «νυχτερίδων», ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σπάει τα κοντέρ στο «Μεστάγια», αφού με τον μέσο όρο βαθμών που κατακτά μαζί του η ομάδα θα ξεπερνούσε ακόμα και τη συγκομιδή που είχε στα δύο πρωταθλήματα επί Ράφα Μπενίτεθ (2002, 2004), αγγίζοντας τους 81 βαθμούς που έχει η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης! 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «L' EQUIPE»

100 εκατομμύρια για Ρονάλντο η Παρί!

Πρόταση «ανταλλαγής» μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται να προτείνει η Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L' Equipe».Όπως είχε γίνει γνωστό πρόσφατα από τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ Κελαϊφί, ο Ρεάλ είχε ζητήσει τον Αντσελότι αλλά οι Γάλλοι είχαν αρνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...