ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1 Ο Αστέρας είδε... αστεράκια στα Γιάννενα!(pics)


Σαν... ΠΑΣάδες ξεκινάνε τα Γιάννενα στα πλέι οφ! Επικράτησαν του Αστέρα με 2-1 στο εναρκτήριο παιχνίδι και πλέον βρίσκονται στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 8΄ με τον Τσουκαλά αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε στο 14΄με ανάποδο ψαλίδι του Σανκαρέ ενώ ακυρώθηκε γκολ του Κουρμπέλη ως οφσάιντ στο 10.

Μετά από αυτό ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απειλήσει τον ΠΑΣ σχεδόν καθόλου και το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 67΄ από τον Ίλιτς.
Το ψαλίδι του Σανκαρέ

Σε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο επικίνδυνος και κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, ο Πάπα Σανκαρέ ισοφάρισε για τον Αστέρα σε 1-1 με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 8΄ με τον Τσουκαλά.
Ο Αστέρας εμφανίστηκε νωθρός ενώ ΠΑΣ έδειχνε μεγαλύτερη όρεξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με το σουτ του Ίλιτς που έφυγε άουτ στο 3΄και ο Φούλοπ απέκρουσε το σουτ του Γεωργίου στο 6΄.
Ο Αστέρας είδε... αστεράκια στα Γιάννενα!(vds+pics)
Η υπεροχή του ΠΑΣ απέδωσε «καρπούς» στο 8΄ όταν ο Τσουκαλάς έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ μετά από σέντρα του Πάντου. Μετά το γκολ ο Αστέρας «ξύπνησε» και «απάντησε» άμεσα με γκολ στο 10΄ από τον Κουρμπέλη, που ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ.
Η ισοφάριση που έψαχνε η ομάδα του Σάκη Τσιώλη εν τέλει ήρθε στο 14΄με το εκπληκτικό τέρμα του Πάπα Σανκαρέ. Μετά από σέντρα του Ράγιος ο Σανκαρέ, ο οποίος ήταν αφύλακτος μέσα στην «καρδιά» της περιοχής του ΠΑΣ έκανε ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι και διαμόρφωσε το 1-1.
Στο επόμενο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες ανεβαίνουν ψηλά στο γήπεδο και να γίνεται κυρίως παιχνίδι κέντρου. Μετά το 30΄ ο ΠΑΣ πήρε πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, έβρισκε δίοδο για να «τρυπήσει» την άμυνα του Αστέρα και πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν το δυνατό σουτ του Κοροβέση στο 41΄ που απέκρουσε ο Φούλοπ. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν μόνο στο να κάνουν κάποιες επιθετικές προσπάθειες κυρίως με σουτ εκτός περιοχής,
Κέρδισε η ανωτερότητα του ΠΑΣ
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε να εμφανίζει ένα καλύτερο πρόσωπο από τον Αστέρα Τρίπολης και να είναι ο μόνος που ουσιαστικά κάνει επιθετικό παιχνίδι .
Οι γηπεδούχοι αρχικά άφησαν χώρο στους φιλοξενούμενους αλλά ο Αστέρας προσπαθούσε να απειλήσει ξανά μόνο με μακρινές μπαλιές. Στην πορεία ο ΠΑΣ έγινε πιο επιθετικός και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντε Βινσέντι στο 55΄και στο 58΄, όπου ο Φούλοπ απέκρουσε εντυπωσιακά με το αριστερό χέρι το δεύτερο σουτ του Αργεντινού .
Με την ανωτερότητα του ΠΑΣ να είναι εμφανής ο Ίλιτς, μετά από μια ωραία συνεργασία με τον Ντε Βινσέντι, έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με 2-1 . Στην συνέχεια ο Τσιώλης προσπάθησε να κάνει τον Αστέρα πιο επιθετικό, ρίχνοντας στο ματς τον Μπακασέτα και παίζοντας 4-4-2 με κορυφή εκείνον και τον Λέντσε ενω στα τελευταία λεπτά επιθετικό ρόλο είχε αναλάβει και ο Σανκαρέ.
Ανέβηκε μεν ο Αστέρας αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία και οι μόνες καλές στιγμές για τους Τριπολιτσιώτες ήταν τα δύο σουτ εκτός περιοχής που έκανε ο Ντε Μπλάσις στο 76΄και στο 60΄. Ο αγώνας έκλεισε με ευκαιρία για τον ΠΑΣ να κάνει το 3-1 και τον Φούλοπ να είναι σε ετοιμότητα στο σουτ του Ντάσιου.
ΣΚΟΡΕΡ: 8΄ Τσουκαλάς, 67΄ Ίλιτς - 14΄Σανκαρέ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42΄Γεωργίου – 12΄ Σανκαρέ, 36΄Αλβάρεζ, 85΄Ντε Μπλάσις
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνα)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85΄Ντάσιος), Γεωργίου (71΄Βίλα), Ίλιτς, Τζημόπουλος (80΄ Ιωάννου)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο (72΄Μπακασέτας) , Άλβαρεζ, Ντε Μπάσις, Ναβάρο (46΄Ουρτάδο) , Ράγιος, Καλαντζής (46΄Λέντσε)







 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...