Λονδίνο- Ευρωλίγκα: Ώρα ημιτελικού για τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού έφτασε! Ο κάτοχος του τροπαίου της Ευρωλίγκα, κοντράρεται στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Λονδίνου με την ΤΣΣΚΑ.

Την ομάδα που πέρσι κέρδισε τον τελικό και κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της αγγλικής πρωτεύουσας, λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες μπουν στο παρκέ, ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε ως ο MVP της διοργάνωσης.

«Είναι γνωστό τόσο σε εμάς όσο και σε όλο τον κόσμο πως όταν κερδίζεις το τρόπαιο, η επόμενη χρονιά είναι η πιο δύσκολη. Το πιο ουσιαστικό είναι πως βρισκόμαστε ξανά εδώ και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα».

Από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, περσινή φιναλίστ και αντίπαλο του Ολυμπιακού φέτος στον ημιτελικό, μίλησε ο Νέναντ Κρίστιτς.

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά σε παρόμοια κατάσταση, όπου να έχω χάσει έναν τελικό και την επόμενη χρονιά να παίζω κόντρα στην ίδια ομάδα. Σίγουρα υπάρχει πίεση όταν αγωνίζεσαι σε Final 4, όμως δεν ξέρω αν έχουμε έξτρα άγχος. Σίγουρα πάντως η πίεση είναι μεγάλη».

Την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό, αναμένεται να ενισχύσουν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες φίλοι της ομάδας.




 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...