Ρεκόρ διαδικτυακής «ακρόασης» σημείωσε το νέο τραγούδι των Daft Punk

Ρεκόρ ακρόασης – θέασης, μέσω διαδικτύου σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο, σημείωσε το καινούριο τραγούδι του συγκροτήματος των Daft Punk, «Get Lucky». Το ντουέτο από τη Γαλλία με τις Ποπ –Ροκ χορευτικές μελωδίες επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 8 χρόνια με το επερχόμενο άλμπουμ «Random Access Memories», που αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στα δισκοπωλεία από τις 21 Μαΐου του 2013.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα Spotify, η καινούρια επιτυχία των Daft Punk -στην οποία συμμετέχει με την ερμηνεία του και ο Αμερικάνος Ράπερ Pharrell Williams- ακούστηκε ή παρακολουθήθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου περισσότερες φορές από κάθε άλλο τραγούδι, μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών.

Οι υπεύθυνοι της Σουηδικής ιστοσελίδας, δεν ανέφεραν συγκεκριμένα νούμερα ως προς το πόσοι ακριβώς χρήστες του διαδικτύου είδαν το βίντεο του νέου τραγουδιού, ωστόσο επιβεβαιώνουν πως οι Daft Punk έσπασαν το ρεκόρ, που προηγουμένως είχαν –στο Ηνωμένο Βασίλειο- οι Bastille (για το τραγούδι «Pompeii») και στην Αμερική ο Ράπερ Macklemore (για το τραγούδι «Thrift Shop»).

Το τραγούδι «Get Lucky» κατέχει ήδη την πρώτη θέση στο διαδικτυακό «κατάλογο» αγοράς και ακρόασης τραγουδιών, iTunes της εταιρίας Apple, τόσο για τους ακροατές του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...