Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-Aθλητικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ

Οι πέντε της «μαύρης» λίστας του Άγγελου


Τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης, πριν από την απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε

Εκτός Τελικού Eurovision η Κύπρος!


Η Κύπρος και η -με εντυπωσιακή τουαλέτα- Δέσποινα Ολυμπίου με το «Αν με Θυμάσαι» δεν κατάφεραν να προκριθούν δυστυχώς στον τελικό της Eurovision. Οι ελπίδες μας τώρα μεταφέρονται για την Πέμπτη 16 Μαϊου, με την Ελλάδα που διαγωνίζεται ένατη στο Δεύτερο Ημιτελικό με το "Alcohol is Free", από τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, σε μουσική των Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα και στίχους Ηλία Κόζα.

ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Βονόρτας


Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Αναστασίου, ο Γιάννης Βονόρτας ολοκλήρωσε την σύντομη παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μετά την προπόνηση της Τρίτης αποχαιρέτησε τους «πράσινους».

ΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 37ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα «αστέρια» η Άρσεναλ, «έπεσε» η Κυπελλούχος Γουίγκαν


Η Άρσεναλ έδωσε συγχαρητήρια στη Γουίγκαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν την έναρξη του εξ αναβολής αγώνα τους, αλλά στη συνέχεια δεν... σεβάστηκε τον τίτλο της αντιπάλου, την «φιλοδώρησε» με τέσσερα γκολ (4-1 το τελικό σκορ) και την οδήγησε στον υποβιβασμό, αυξάνοντας από την άλλη η ίδια τις ελπίδες της για συμμετοχή στο Champions League (πιθανότατα στα προκριματικά)]

ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3-0 Η ΒΑΡΕΖΕ

Βαριά ήττα στη Σιένα για το Μιλάνο


Ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος έμεινε η Σιένα που επικράτησε με 92-73 του Μιλάνο στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Από την άλλη η Βαρέζε έκανε το 3-0 και θέλει μία νίκη για την πρόκριση.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΤΙ

Πάει στα δικαστήρια τον Μπόατενγκ ο Ολυμπιακός


Μπορεί στην Αγγλία να αναφέρουν πως ο Μπόατενγκ την Δευτέρα θα ανακοινωθεί επίσημα απο την Φούλαμ όμως στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να πάνε το θέμα μέχρι τέλους πηγαίνοντας στα δικαστήρια τον Γκανέζο μέσο.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΟΝ

Προβάδισμα με Άλεξ Άκερ η Βιλερμπάν!


Με εντός έδρας νίκες μπήκαν στην πρώτη φάση των γαλλικών πλέι οφ τόσο η Βιλερμπαν όσο και η Σαλόν και πήραν προβάδισμα για την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση. Μόνο η Ναντέρ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να «σπάσει» έδρα.

ΥΠΟΠΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

«Κόκκινος» φάκελος για το Αλκή-Εθνικός Άχνας


Η ΚΟΠ ενημερώθηκε σήμερα το απόγευμα από το αρμόδιο τμήμα της UEFA ότι ο αγώνας μεταξύ της Αλκής και του Εθνικού Άχνας που έγινε το περασμένο Σάββατο, παρουσίασε ύποπτα ψηλή στοιχηματική δραστηριότητα και έχει αξιολογηθεί στην κατηγορία κόκκινος φάκελος.

ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Προφορική συμφωνία ΟΦΗ - Δερμιτζάκη


Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι –εκτός απροόπτου- ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ. Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού μίλησε απόψε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της κρητικής ομάδας

1-1 ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα συγχαρητήρια της Άρσεναλ στη Γουίγκαν


Συγχαρητήρια στη Γουίγκαν, με μήνυμα στα μάτριξ του γηπέδου, έδωσε η Άρσεναλ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. «Συγχαρητήρια Γουίγκαν, Νικήτρια του FA CUP 2013» ήταν το μήνυμα που έγραψαν οι «κανονιέρηδες» πριν από την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...