Toyota Prius Plug-in Hybrid (2013)pict-vds.

Το λανσάρισμα του νέου Toyota Prius Plug-in Hybrid αντιπροσωπεύει μία περαιτέρω εφαρμογή του Hybrid Synergy Drive ® και είναι ο πυρήνας της πλατφόρμας της Toyota τεχνολογία για το μέλλον.


Hybrid Synergy Drive ® έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μπορεί να λειτουργήσει αρθρωτά και, προσαρμόσιμο σε διάφορες πηγές ενέργειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα στην Plug-in υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (PHEV), τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) και τα οχήματα κυψελών καυσίμου (FCV).

Στην περίπτωση του PHEV, η πλήρως υβριδική αρχιτεκτονική του συστήματος - και μεγάλη ικανότητα σειράς του - παραμένει ουσιαστικά η ίδια, με μια πιο ισχυρή, εξωτερικά φορτισμένη μπαταρία επεκτείνοντας σημαντικά το all-ηλεκτρική αυτονομία.

Όταν σχεδιαστεί ως ένα EV κινητήρων, χρησιμοποιεί μια απλουστευμένη HSD αρχιτεκτονική χωρίς κινητήρα βενζίνης, αντισταθμίζοντας μέσω μιας πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και επαρκή μπαταρία για να οδηγήσει το όχημα για αρκετές ώρες πριν από την εξωτερική επαναφόρτιση απαιτείται.

Για άλλη μια φορά οδηγείται από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, το FCV αντικαθιστά το βενζινοκινητήρα του HSD συστήματος με τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου. Με τις κυψέλες καυσίμου παράγουν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση της μπαταρίας το FCV δεν έχει ανάγκη από εξωτερική φόρτιση, απλώς απαιτούν ανεφοδιασμό με υγρό υδρογόνο με τον ίδιο τρόπο όπως το Prius HSD σύστημα απαιτεί βενζίνη.

Smart Grid για το μέλλον της κοινωνίας Mobility
Το Prius Plug-in λειτουργεί ακριβώς όπως το Prius, αλλά αυτό σας δίνει το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός ειδικού ηλεκτρικού ικανότητα οδήγησης. Αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή για τους οδηγούς που παίρνουν πολλές σύντομες διαδρομές και να έχουν πρόσβαση στα σημεία για φόρτιση. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να τρέξει σχεδόν πάντα σε ηλεκτρική λειτουργία και δεν χρησιμοποιούν ποτέ ούτε μια σταγόνα του φυσικού αερίου. Ωστόσο, αν βρείτε τον εαυτό σας να κάνει τακτικά πλέον ταξίδια ή / και έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα σημεία, τότε Prius μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.Περισσότερα Τεχνικά ΕΔΩ





































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...