ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Αποθεωτική «υποδοχή» Χάινς στην ΤΣΣΚΑ

Με αποθεωτικά σχόλια υποδέχονται τον Κάιλ Χάινς στην ΤΣΣΚΑ ο πρόεδρος, Αντρέι Βατούτιν και ο προπονητής, Έτορε Μεσίνα. Ο Αμερικανός, δις πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε για δύο χρόνια στους Ρώσους με την παρουσίασή του να γίνεται μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.


«Ο Κάιλ είναι ο απόλυτος ομαδικός παίκτης. Είναι παίκτης που πάντα μου άρεσε και σεβόμουν από τότε που ήταν στην Μπάμπεργκ. Φέρνει ευελιξία, δύναμη, ριμπάουντ και καλό χειρισμό μπάλας, πλεονεκτήματα μεγάλου παίκτη. Είμαι σίγουρος πως με αυτόν θα δυναμώσουμε», είπε ο Έτορε Μεσίνα.

Ενθουσιασμένος και ο Αντρέι Βατούτιν ανέφερε: «Φέρνοντας τον Χάινς σκοπεύουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Ο Κάιλ είναι πραγματικός πολεμιστής και γεννημένος νικητής, έχοντας κερδίσει σχεδόν κάθε τίτλο που διεκδίκησε. Το ότι είναι μικρόσωμος σε σχέση με τους αντιπάλους του, του δίνει πλεονέκτημα με την απίστευτη ενέργεια, την κινητικότητα, την σκληρή άμυνα και τη σπουδαία δουλειά.

Ο Χάινς θα δώσει στο προπονητικό σταφ την ευελιξία να διαλέξουν ρόστερ και τακτικές. Ο Κάιλ έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τα τελευταία πέντε χρόνια και το σημαντικό είναι πως συνεχίζει να βελτιώνεται. Ελπίζουμε οι επιτυχίες του να συνεχιστούν και με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...