Μεγάλη εταιρεία προφυλακτικών αναζητά τους πιο «δραστήριους» εραστές

Είναι οι Γάλλοι οι καλύτεροι εραστές; Είναι οι ξανθές είναι πιο διασκεδαστικές; Τι προϋποθέτει το τέλειο σεξ; Και τι σημαίνει τελικά τέλειο σεξ;

Σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις επιχειρεί να λάβει -και να δώσει- απαντήσεις γνωστή εταιρεία προφυλακτικών, μέσω μιας «ζωντανής» έρευνας που υλοποιεί και η οποία «εμβαθύνει» σε πραγματικό χρόνο στην ερωτική πράξη.


Διότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για έρευνα τηλεφωνική ή με e-mail, όπως αυτές που είθισται να γίνονται για να αποτυπώσουν τις απόψεις και τις επιθυμίες, ενίοτε και τους ευσεβείς πόθους των ερωτώμενων, ανδρών και γυναικών, αλλά για ένα «ζωντανό» και διαδραστικό πείραμα, που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουλίου και το οποίο διεξάγει σε 30 χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας

Για έναν ολόκληρο μήνα οι συμμετέχοντες, όπως εξηγούν με ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι της εταιρείας, «θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πάθη τους, αυτό που τους ολοκληρώνει και να ανακαλύψουν τι πραγματικά σημαίνει γι' αυτούς το τέλειο σεξ.

Θα πειραματιστούν σε μια σειρά από σεξουαλικά σενάρια που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία Durex, σε συνεργασία με κορυφαίους εμπειρογνώμονες του σεξ, που θα τονώσουν τους ίδιους και τους συντρόφους τους με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τα ζευγάρια θα προσπαθήσουν τα πάντα: από το να αυξήσουν τα προκαταρτικά στο σεξ και τα ερωτικά λόγια, μέχρι την εναλλαγή ρόλων και την ενσωμάτωση περισσότερης «περιπέτειας» στη σεξουαλική τους ζωή.

Οι συναισθηματικές και σωματικές αντιδράσεις των «εραστών» από τη συμμετοχή τους στο πείραμα θα αποτυπωθούν σε ειδικούς μετρητές διέγερσης μέσω των χτύπων της καρδιάς.

Αφορμή για το ερωτικό πείραμα της εταιρείας ήταν, σύμφωνα με τον επικεφαλής Volker Sydow, τα αποτελέσματα της Παγκόσμιας Έρευνας Σεξουαλικής Ευεξίας, η οποία έδειξε ότι το 54% των ανθρώπων δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.

«Δημιουργήσαμε το πείραμα ως απάντηση στο γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κακή εντύπωση για τη σεξουαλική τους ζωή. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τα ζευγάρια και να τους δώσουμε τα εργαλεία για να σκεφτούν τη σημασία του σεξ στη σχέση τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Sydow κατά την παρουσίαση της δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα http://www.durexperiment.com/
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...