ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΟΙ ΣΤΕΦΕΝΣ, ΓΚΑΡΣΙΑ- Ξεχωριστή η φετινή «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη ανοικτή για τους φιλάθλους προπόνηση του ΠΑΟΚ. Μπορεί πολλά νέα πρόσωπα να μην υπάρχουν, ωστόσο τα κίνητρα είναι πολλά για τους φίλους του «δικέφαλου» ώστε να βρεθούν στις 7.30 μ.μ. στην Τούμπα.

Πρώτα από όλα η παρουσία του Χούουμπ Στέφενς. Η είδηση της συνεργασίας του «δικέφαλου» με τον Ολλανδό τεχνικό έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς και ήταν και ένας από τους λόγους που άλλαξε και το κλίμα γύρω από την ομάδα.
Από την άλλη πλευρά πολλοί θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα θελήσουν να καλωσορίσουν πίσω στην ομάδα τους τον Πάμπλο Γκαρσία. Αλλωστε ο τρόπος με τον οποίον αποχώρησε πρόσκαιρα όπως αποδείχθηκε στην πράξη, από την Τούμπα ο Ουρουγουανός αποτέλεσε την αιτία για πολλά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης και η επιστροφή του θεωρήθηκε νίκη και απόδοση δικαιοσύνης από τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε πάντως να δώσει πανηγυρικό τόνο και ένα επιπλέον κίνητρο στους φιλάθλους να βρεθούν σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Μετά από επιθυμία και του Χούουμπ Στέφενς δίνει την ευκαιρία σε μικρά παιδιά όχι μόνο να βρεθούν στην Τούμπα, αλλά να πάρουν μέρος στην προπόνηση του «δικέφαλου». Κάλεσε μάλιστα με ανακοίνωσή της τους κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή. Οπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ιδέα του Στέφενς να δοθεί η δυνατότητα σε μικρούς φίλους της ομάδας να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μαζί με τα ινδάλματά τους.

Τα προηγούμενα χρόνια συνηθίζεται μετά την πανηγυρική πρώτη προπόνηση να γίνουν δηλώσεις από τον προπονητή και κάποιους από τους παίκτες του «δικέφαλου». Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αφού ο Χούουμπ Στέφενς δεν θα περιοριστεί στις καθιερωμένες δηλώσεις αλλά θα παραχωρήσει κανονική συνέντευξη Τύπου. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολλανδός δεν είπε και πολλά στην επίσημη παρουσίασή του την περασμένη Τρίτη και θα μιλήσει πάλι σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για να αναλύσει τα πλάνα του για τον νέο ΠΑΟΚ.

Βάζει τους δικούς του κανόνες...

Ο Χούουμπ Στέφενς βάζει τους δικούς του κανόνες στον ΠΑΟΚ. Από τα πιο σημαντικά ζητήματα, όπως αυτά που αφορούν τις μεταγραφές, μέχρι και τις λεπτομέρειες της προπόνησης. Ο Στέφενς είναι αυτός που έχει πάρει πάνω του θέμα της ενίσχυσης του «δικέφαλου» μεσοεπιθετικά, καθώς έχει τονίσει στους ανθρώπους της ομάδας ότι υπάρχουν περιπτώσεις από τα πρωταθλήματα που γνωρίζει καλά, της Γερμανίας και της Ολλανδίας, που μπορεί να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο. Και μάλιστα και ο Ιβάν Σαββίδης έχει πειστεί να διαθέσει αρκετά χρήματα για να ικανοποιήσει τις εισηγήσεις του.

Ο Ολλανδός σε δηλώσεις που έκανε στην «Bild» έδειξε να ποντάρει πολλά στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Είμαι έτοιμος για αυτήν τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα περιπέτεια. Πείστηκα από τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της ομάδας που παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορούμε κάτι να καταφέρουμε σε αυτά τα προκριματικά». Οπως είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ανοικτή πρόσκληση από τη Σάλκε να αναλάβει διοικητικό πόστο, μια προοπτική πάντως που για την ώρα δεν τον απασχολεί. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι το γεγονός πως η σύζυγός του μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει καλύτερα το πρόβλημα υγείας της, του έδωσε τη δυνατότητα να εργαστεί στην Ελλάδα

Στα της καθημερινότητας ο Στέφενς επαναφέρει στις προπονήσεις του «δικέφαλου» ήθη... Σάντος. Οπως και ο Πορτογάλος απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται φορώντας επικαλαμίδες για να αποφεύγουν τραυματισμούς και να δουλεύουν σε συνθήκες αγώνων. Χθες έγινε και το πρώτο οικογενειακό διπλό στη Μεσημβρία με τον Γιάννου να σκοράρει δύο γκολ. «Πρέπει να βλέπουμε τις θέσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών και σταδιακά να ανεβάσουμε ρυθμούς» είπε ο Στέφενς στο σάιτ του ΠΑΟΚ.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...