Confederations Cup: Νίκησε η Ισπανία, γκολάρα ο Σουάρεζ- Δείτε τα γκολ

Τα γκολ των Πέδρο και Σοδάδο ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην Εθνική Ισπανίας στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του 2013 FIFA Confederations Cup με αντίπαλο την Ουρουγουάη.


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε έχοντας τη συτνριπτική κατοχή της μπάλας να μην απειληθεί. Τα γκολ των Πέδρο (20') και Σολδάδο (32') ήταν αρκετά για να πάρουν οι Ίβηρες τους τρεις βαθμούς, παρά την προσπάθεια του Λουίς Σουάρεζ που μείωσε με καταπληκτική κετέλεση φάουλ στο 88'.

Με αυτό το τέρμα άσος της Λίβερπουλ έφτασε τα 33 γκολ με την εθνική, όσα έχει και ο Ντιέγκο Φορλάν στην κορυφή της σχετικής λίστας (ο Φορλάν έπαιξε ως αλλαγή φτάνοντας τις 99 συμμετοχές).

Στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ίκερ Κασίγιας συμπλήρωσε 1000 σερί λεπτά στο τέρμα της "Furia Roja" σε Μουντιάλ 2010, EURO 2012 και Confederations 2013, στα οποία δέχτηκε μόνο ένα γκολ, αυτό από την Ιταλία στην πρεμιέρα του EURO 2012.

Τα 1000 λεπτά ξεκίνησαν να μετράνε από το γκολ που δέχτηκε από την Χιλή την 3η αγωνιστική στον όμιλο του Μουντιάλ 2010, ενώ στα 1040 δέχτηκε και δεύτερο από τον Λουίς Σουάρες.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (77' Χάβι Μαρτίνεθ), Ινιέστα, Πέδρο (81' Μάτα), Φάμπρεγκας (65' Καθόρλα), Σολδάδο.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Γκαργκάνο (63' Λοδέιρο), Ντιέγκο Πέρες (69' Φορλάν), Γκαστόν Ραμίρες (46' Άλβαρο Γκονσάλες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Λουίς Σουάρες, Καβάνι.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...