ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «KILL BILL» Προτάσεις από 2,6 έως 3 εκατ. ευρώ σε Σπανούλη!

Απίστευτος χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί στα πόδια του Βασίλη Σπανούλη βάσει των όσων αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η καταλανική εφημερίδα, «MundoDeportivo».

Κατ' αρχήν η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να κάνει προσπάθεια για την απόκτησή του Σπανούλη.
«Η Μπαρτσελόνα θα κάνει προσπάθεια για τον Σπανούλη», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, στο οποίο επισημαίνεται πως τον τελευταίο μήνα ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκανε περιοδεία στην Ευρώπη για να δει τις προθέσεις των μεγάλων συλλόγων για τον πελάτη του. Και κάπου εκεί ξεκινά το στόρι και ο χορός των εκατομμυρίων για τον «Kill Bill».

Βάσει του ρεπορτάζ, ο Σπανούλης αρνήθηκε μέσα στη σεζόν να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και επισημαίνεται η διάθεση των «ερυθρόλευκων» να ανεβάσουν την προσφορά κατά 500.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που, όπως υπογραμμίζεται, ο παίκτης θα ήθελε να μείνει στους Πειραιώτες.

Και εν συνεχεία ξεκινά ο ίλιγγος με τους αριθμούς. Σημειώνεται, λοιπόν, πως η Γαλατά του προσέφερε συμβόλαιο με «καθαρές» απολαβές 2,2 εκατ. ευρώ τονίζοντας, όμως, πως είναι χαμηλότερη απ' αυτές των Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ που, όπως γράφεται στην καταλανική εφημερίδα, του δίνουν «netto» τρία εκατ. ευρώ.

Οσο για την Μπάρτσα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει διάθεση να προσφέρει στον σταρ του Ολυμπιακού το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ μικτές αποδοχές με δεδομένοπ πως αν ο Σπανούλης αποφασίσει να πάει στην Καταλονία θα φορολογηθεί με 35%, όπερ σημαίνεται πως οι καθαρές απολαβές του θα είναι στα 2,6 εκατ. ευρώ.

Που θα καταλήξει ο Σπανούλης; Θα φανεί… Πάντως τις επόμενες μέρες αναμένεται να τα πει κατ' αρχήν ο ίδιος και όχι ο μάνατζερ του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

«Μπορεί να πάει στην Ελλάδα ο Μολό»

Ο Γιοάν Μολό είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικής ιστοσελίδας για μία, βέβαια, υπόθεση που δεν είναι και...

Συμβόλαιο έως το 2016 σε Βύντρα δίνει η Λεβάντε!

Νέο συμβόλαιο έως το 2016 ετοιμάζει για τον Λουκά Βύντρα η Λεβάντε αναγνωρίζοντας τις καλές του εμφανίσεις την περσινή σεζόν, αλλά και θέλοντας να προλάβει μνηστήρες που με...

Πάει στον ΠΑΟΚ ο Κοροβέσης;

Πάει στον ΠΑΟΚ ο Κοροβέσης; Τις επόμενες ώρες θα φανεί… Το βέβαιο είναι πως ο αμυντικός του ΠΑΣ άναψε φωτιές με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. ... 6

Τελειώνουν το ποδόσφαιρο και τον Πελέ!

Η φτώχεια στη Βραζιλία στερεί από τον κόσμο τη λατρεία για το «βασιλιά των σπορ». Και το Παγκόσμιο Κύπελλο ίσως είναι αφορμή για... επανάσταση. Οι εικόνες βίας τις μέρες που διεξάγεται... 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ

«Ο Λίνεν με έπιασε από τον γιακά και...»

«Ο Λίνεν με έπιασε από τον γιακά και...»
«Πραγματικά μακάρι να μην είχα πετύχει εκείνο το γκολ». Αυτή τη δήλωση έκανε στην εκπομπή του Mega, «Πρωταγωνιστές» ο πρώην, πλέον, άσος της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης αναφερόμενος στο νικητήριο τέρμα με τη Βέροια (2-1) που θα μείνει χαραγμένο στη συνείδηση όλων των Ελληνων για τον τρόπο που πανηγυρίστηκε στη συνέχεια από τον ποδοσφαιριστή. Ο Κατίδης, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για εκείνη την περίοδο και όχι μόνο… Και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Τι είπε; Πράγματα που ελάχιστοι γνώριζαν… Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ισχυρίστηκε και το έντονο επεισόδιο που είχε στα αποδυτήρια με τον τότε προπονητή της ΑΕΚ, Εβαλντ Λίνεν.
Ο πρώην, πλέον, παίκτης της «Ενωσης», λοιπόν, υποστήριξε πως ο Γερμανός τεχνικός και γνωστός για τις αριστερές πολιτικές πεποιθήσεις τους τον έπιασε από τον γιακά και τον ρώτησε, αν είναι νεοναζί.
Οσο για το τέλος, υποστήριξε ή πιο σωστά ευχήθηκε, να μην είχε πετύχει εκείνο το γκολ.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της εκπομπής:
"Ο Γιώργος Κατίδης, ο ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε την επιτυχία ενός γκολ χαιρετώντας ναζιστικά είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής αυτής της έκτακτης εκπομπής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζητάει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε πάνω στον πανικό του εκείνη την ημέρα και για πρώτη φορά αφηγείται στην τηλεόραση τα πραγματικά περιστατικά.
Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει στους «Πρωταγωνιστές» είναι γιατί δεν θέλει να τον σταματούν στο δρόμο οι πιτσιρικάδες και να του λένε μπράβο για τον ναζιστικό χαιρετισμό. «Θέλω να τους πω ότι δεν είμαι ένας μάγκας όπως μου λένε, αλλά ένας βλάκας, γιατί έκανα κάτι που δεν πίστευα»".
 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

«Πράσινος» και ο Φάλκενμπεργκ!

«Πράσινος» και ο Φάλκενμπεργκ!
Μετά τον Μπαϊράμι και ο Ερικ Φάλκενμπεργκ αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι», αν ληφθούν ως αληθή όλα όσα γράφονται στον ολλανδικό Τύπο περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού και με την Άλκμααρ. Τη φανέλα των «πράσινων», λοιπόν, προβάρει ο 25χρονος μέσος, ο οποίος συνιστά επιλογή του Γιάννη Αναστασίου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να λάβει και τη συγκατάθεση και του συλλόγου μετά από πιέσεις που άσκησε και ο ποδοσφαιριστής και έτσι απ' ό,τι φαίνεται απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.
Επί της ουσίας απομένει η άφιξη του Ερικ Φάλκενμπεργκ μαζί με τον μάνατζερ του, Άρνολντ Όστερβερ στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη (26/6), προκειμένου ο 25χρονος άσος να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό.
Τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα
Από κει και πέρα, στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, εντός της εβδομάδας θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Γιώργου Κουτρουμπή. Ο νεαρός αμυντικός που αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΚ και ήταν βασικός και αναντικατάστατος, επί της ουσίας έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην στόπερ της «Ενωσης» έψαξε την προοπτική του εξωτερικού, όμως δεν προέκυψε κάτι με αποτέλεσμα να καταλήξει στους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια.
Την ίδια στιγμή υπάρχει αναμονή στις υποθέσεις των Μόρα, Καραγκούνη και φορ. Για τον πρώτο υπάρχει απ' ό,τι φαίνεται οικονομική διαφορά τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τη Βερόνα. Οσο για τον «Κάρα» θέλει, αλλά προβληματίζεται με την όλη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά απ' ό,τι φαίνεται και στον Παναθηναϊκό.
Τέλος, οι «πράσινοι» περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Μπεργκ. Εφόσον το Αμβούργο δεν μειώσει τις απαιτήσεις του, οι «πράσινοι» δεν θα περιμένουν άλλο και θα στραφούν οριστικά σε άλλες περιπτώσεις σέντερ φορ που ήδη έχουν εντοπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...