Ο Παντελής Θαλασσινός στο Βεάκειο θέατρο! -στις 9 Ιουλίου .

Κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο- 10 τραγούδια της Ελπίδας- και παλαιότερες επιτυχίες του όπως "Εισιτήριο στην τσέπη σου", "Πόνος άπονος , "Άναθεμά σε", συνθέτουν μία μουσική παράσταση εφ'όλης της ύλης!

Στο Βεάκειο θέατρο "ανηφορίζει" στις 9 Ιουλίου ο Παντελής Θαλασσινός όπου θα παρουσιάσει τα καινούργια τραγούδια, από το νέο του δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα (“10 τραγούδια της Ελπίδας”) διάσπαρτα, ανάμεσα σε κείνα που ξέρουμε ήδη και που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή. Με "συνεπιβάτες" τη Νάνα Μπινοπούλου και την μουσική του παρέα, ο γνωστός τραγουδοποιός ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι και μας καλεί να τραγουδήσαμε μαζί του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες!

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Γάσιας (βιολί) Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο) Γιώργος Μακρής (γκάιντες, πνευστά), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι),Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά) και Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα, λαούτο.)

Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα Public, Flocafe (Πλ. Κοραή, Πειραιάς) & ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Τιμές εισιτηρίων: 10 και 15 ευρώ. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...