Βίντεο: Συμμετείχε άθελά του σε κομπίνα απατεώνων ο Μέσι!

Θα μπορούσε ο Λιονέλ Μέσι να κάνει 9χρονους θαυμαστές του να βουρκώσουν; Έστω κι άθελά του ο άσος της Μπαρτσελόνα το έκανε, μέσω μίας καλοστημένης κομπίνας κάποιων επιτήδειων
Μπορεί συνήθως να μοιράζει ανείπωτη χαρά στους απανταχού θαυμαστές του, μικρούς και μεγάλους, αυτή τη φορά όμως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ήταν η αιτία για να εξαπατηθούν και όπως είναι φυσικό να πληγωθούν κάποια 9χρονα παιδιά.


Η αιτία; Ένα από τα αρκετά φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έδωσε στις ΗΠΑ, ήταν και αυτό στο Σικάγο, το οποίο ορισμένοι εκμεταλλεύτηκαν για να βγάλουν χρήματα. Συγκεκριμένα διέθεσαν προς πώληση εισιτήρια VIP, πείθοντας το πλήθος ότι θα έβλεπε από κοντά τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να στοιβαχτεί αρκετός κόσμος μέσα σε ένα δωμάτιο.

Όπως φάνηκε ωστόσο δεν επρόκειτο για τίποτα περισσότερο από μία... καλοστημένη (;) απάτη, αφού ο Μέσι δεν έδωσε ποτέ το «παρών» και οι θαυμαστές του Αργεντινού άσου έλαβαν απλά μία φανέλα του αγώνα με προτυπωμένη την υπογραφή του.

Απόρροια αυτής της κομπίνας ήταν ορισμένοι... λιλιπούτειοι φαν του Λιο να βουρκώσουν αφού δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το είδωλό τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...