Σειρά εκρήξεων σε εργοστάσιο προπανίου στη Φλόριντα- -Έσβησε η φωτιά στο εργοστάσιο προπανίου στη Φλόριντα

Εντοπίστηκαν ζωντανοί οι 15 εργαζόμενοι, για τους οποίους εκφράζονταν φόβοι ότι είναι νεκροί - Επτά τραυματίες σύμφωνα με το FoxNews - Εκκενώθηκε η περιοχή σε ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου - Δείτε το βίντεο
Εντοπίστηκαν οι 15 εργαζόμενοι, για τους οποίους εκφράζονταν φόβοι ότι είναι νεκροί, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα αυτή την ώρα, έπειτα από τις διαδοχικές εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο προπανίου στη Φλόριντα. Σύμφωνα με το FoxNews έχουν εντοπιστεί επτά τραυματίες, οι οποίοι
έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο κτήριο το βράδυ της έκρηξης βρίσκονταν 24 εργαζόμενοι. Εκτιμάται ότι στο εργοστάσιο εργαζόταν συνολικά 120 με 150 άτομα.

Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν πολλαπλές δυνατές εκρήξεις, ενώ είδαν ένα τεράστιο σύννεφο καπνού να αναδύεται.

Λόγω των εκρήξεων η περιοχή εκκενώθηκε σε ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου, ενώ οι φλόγες ήταν ορατές από απόσταση 8 χιλιομέτρων, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πρώην διευθυντής παραγωγής στη μονάδα της Blue Rhino δήλωσε πως ο γιος του ένιωσε τις εκρήξεις ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, 9,5 χιλιόμετρα μακριά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το εργοστάσιο ήταν γεμάτο δεξαμενές προπανίου οι οποίος γέμιζαν τη νύχτα προκειμένου να γίνει το πρωί η διανομή τους στη Φλόριντα.

«Δεν νομίζω πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή τη φωτιά, είναι πολύ επικίνδυνη», τόνισε.

Η Blue Rhino είναι θυγατρική της Ferrellgas Partners, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας διανομής προπανίου στις ΗΠΑ.

Τα αίτια των εκρήξεων παραμένουν άγνωστα.
















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...