Διαψεύδει το υπ. Ανάπτυξης τα περί «ξεπαγώματος» των πλειστηριασμών

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα με τα προαπαιτούμενα» λέει ανώτατος παράγοντας του υπουργείου
Διαψεύδει το υπουργείο Ανάπτυξης, μέσα από δηλώσεις ανώτατου παράγοντα, πληροφορίες, που θέλουν την κυβέρνηση να δεσμεύεται να μην επεκτείνει την αναστολή των πλειστηριασμών ακινήτων πέρα από τις 31 Δεκεμβρίου 2013.


Αυτό ουσιαστικά σημαίνει «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών από τις αρχές του 2014. Ωστόσο, ο ίδιος παράγοντας του υπουργείου Ανάπτυξης επισημαίνει: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα με τα προαπαιτούμενα».

«Ισχύουν όσα είπε πρόσφατα στη Βουλή ο Κ. Χατζηδάκης» προσθέτει (σ.σ. πριν από ένα μήνα, στη Βουλή, ο κ. Χατζηδάκης είχε πει ότι υπάρχει αναστολή των πλειστηριασμών έως και το τέλος του 2013 -«η παράταση αυτή ισχύει και θα ισχύει για ακόμα έξι με επτά μήνες. H κοινή λογική επιτάσσει αυτή η συζήτηση να γίνει πριν το τέλος της λήξης της παράτασης αναστολής των πλειστηριασμών, δηλαδή λίγο πριν από την εκπνοή της προθεσμίας, που είναι το τέλος του έτους.).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...