Η Βασιλική Ανδρίτσου παραδέχεται ότι είναι ματαιόδοξη

«Υπάρχει η ματαιοδοξία ανάμεσα στους ηθοποιούς. Φαντάσου δυο ματαιοδοξίες στο ίδιο σπίτι»
Από τον καναπέ μεσημεριανής εκπομπήq πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλευρό του Αλέξανδρου Ρήγα και η Βασιλική Ανδρίτσου. Η ηθοποιός –μεταξύ άλλων- μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, τη σχέση της με τις κριτικές που έχουν δεχτεί, αλλά και το σύζυγό της.


«Μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά ο Αλέξανδρος και ο τρόπος που έκανε την κριτική του. Ήταν αξιοπρεπέστατος», δήλωσε η ηθοποιός αναφερόμενη στη συμμετοχή του Ρήγα στο «Your Face Sounds Familiar» και συνέχισε: «Με τους συνεργάτες του λέει την αλήθεια. Δε θα σου χαριστεί. Όταν με σκηνοθετεί και γράφει κείμενο ο Αλέξανδρος, νιώθω φοβερή ασφάλεια. Δε χρειάζεται καν να διαβάσεις το κείμενο για να παίξεις σε έργο του Αλέξανδρου. Νιώθω ότι θα κάνει το καλύτερο για μένα. Είναι πολύ εύκολο να παίζεις κείμενο του Αλέξανδρου και του Δημήτρη. Απλά λες τα λόγια και θα φύγουν νερό».

Παράλληλα, για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί, η Βασιλική σχολίασε στην εκπομπή «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.»: «Στην αρχή θα ακούσω το κακό και θα πω “γιατί το είπε τώρα αυτό”. Μετά θα κάτσω και θα το αποκωδικοποιήσω και θα πω “Κάτσε, μήπως έχει δίκιο και κάνω κάτι κακό;”».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της: «Υπάρχει η ματαιοδοξία ανάμεσα στους ηθοποιούς. Φαντάσου δυο ματαιοδοξίες στο ίδιο σπίτι. Εγώ δεν διάλεξα τον Νίκο γιατί δεν είναι ηθοποιός. Και να ήταν ηθοποιός θα τον διάλεγα. Δεν ξέρω αν θα βαριόμουν μετά».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...