MUNDIAL UNDER-20- Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα πέναλτι η Γαλλία! (vds)

H Γαλλία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου σε επίπεδο under-20 καθώς η ομάδα του Πιέρ Μανκόφσκι επικράτησε της Ουρουγουάης με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι στο «Αλί Σάμι Γεν» της Κωνσταντινούπολης. Ο τελικός έληξε χωρίς γκολ στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση.


Για τους «τρικολόρ» αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε Μουντιάλ U-20 στα 36 χρόνια που υπάρχει η διοργάνωση, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής στα πέναλτι ήταν ο τερματοφύλακας τους, Αλφόνς Αρελοά της Παρί Ζεν Ζερμέν που απέκρουσε δύο εκτελέσεις!

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε 120 λεπτά αγώνα με τους γκολκίπερ να έχουν ένα σχετικό ήσυχο βράδυ.

Ωστόσο ο Ουρουγουανός γκολκίπερ, Γκγιέρμο Ντε Αμόρες έκανε μια σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Ζορντάν Βερετού στη κανονική διάρκεια.

Όμως στα πέναλτι ο Γάλλος τερματοφύλακας, Αλφόνς Αρεολά έκλεψε την παράσταση καθώς απέκρουσε τα χτυπήματα των Βελάσκες και Ντε Αρασκαέτα. Αντίθετα, οι Πογκμπά, Βερετού, Εν Γκαντό και Φουλκέ ευστόχησαν για την Γαλλία και της χάρισαν το τρόπαιο!


phgh

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Παρουσίαση και... «πρώτη» τη Δευτέρα!

Superleague - Παναιτωλικός
Ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα που τελείωσε πιο αργά την περυσινή σεζόν, με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου της Football League και πλέον ήρθε η ώρα να ετοιμαστεί για την παρουσία του στη Super League.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τέσσερα φιλικά στη Νάουσα

Superleague - Εργοτέλης
Πανέτοιμος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του είναι ο Εργοτέλης. Η αποστολή μεταβαίνει την Κυριακή (14/7) στον Αγιο Παύλο Νάουσας, εκεί όπου μέχρι τις 26 Ιουλίου θα «χτιστεί» η ομάδα για τη Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

«Εβρεξε» γκολ στο «Βαρδινογιάννειο»

Superleague - ΟΦΗ
Η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας για τον ΟΦΗ κορυφώθηκε με το δίτερμα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (13/7) στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο». Σε αυτό μπήκαν τέσσερα γκολ και δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες, με τους «άσπρους» να νικούν με 3-1 τους «μαύρους».[

ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΜΕΤΡΑ

Δεύτερος στη Μαδρίτη ο Τσάτουμας

Στίβος
Άλλη μια καλή παρουσία από τον Λούη Τσάτουμα. Ο Ελληνας πρωταθλητής του μήκους κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ της Μαδρίτης με καλύτερο άλμα στα 8,05μ συνεχίζοντας τις σερί εμφανίσεις του πάνω από τα 8 μέτρα.

MUNDIAL UNDER-20

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα πέναλτι η Γαλλία! (vds)

Άλλες Ειδήσεις
H Γαλλία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου σε επίπεδο under-20 καθώς η ομάδα του Πιέρ Μανκόφσκι επικράτησε της Ουρουγουάης με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι στο «Αλί Σάμι Γεν» της Κωνσταντινούπολης. Ο τελικός έληξε χωρίς γκολ στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση.

ΜΙΣΟ ΡΕΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ

Στα... «βάσανα» και ο Μπαράλες

Superleague - Αστέρας Τρίπολης
Μία προπόνηση περιελάμβανε το Σαββατιάτικο (13/7) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης, μία ημέρα μετά τη φιλική ήττα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «TUBASKET.COM»

«Συμφώνησε με Ρεάλ για 1+1 χρόνο ο Μπουρούσης»

Ξένα πρωταθλήματα
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tubasket.com» η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Γιάννη Μπουρούση καθώς συμφώνησε με τον Ελληνα σέντερ για συμβόλαιο για ένα συν ένα χρόνο.[

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Παπαδόπουλος: «Ολο και καλύτεροι»

Superleague - Αρης
Ικανοποίηση για την αμυντική λειτουργία και αισιοδοξία για τη βελτίωση της επιθετικής ανάπτυξης. Αυτά ήταν τα συμπεράσματα του Γιάννη Παπαδόπουλου και του Κώστα Κοτσαρίδη από το φιλικό του Αρη με τη Λίτεξ Λόβετς.

Ο Κριστιάνο μιλάει και... αραβικά (vds)

Global Gossip
Πολύγλωσσος αποδεικνύεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μιλάει τα μητρικά του πορτογαλικά, ισπανικά και αγγλικά. Όμως μας εξέπληξε και με τις ικανότητες του στα... αραβικά!

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΙΛ ΧΑΙΝΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Η διευκρίνιση του Χάινς!

Ξένα πρωταθλήματα
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Κάιλ Χάινς ξεκαθάρισε ότι το όνειρό του να παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα άρχισε με τον Ολυμπιακό και πλέον θα συνεχιστεί στην ΤΣΣΚΑ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΜΠΑΡΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα ο Καραγκούνης

Superleague - Ατρόμητος
Για δέκατη ημέρα συνεχίστηκε στα Χάνια του Πηλίου σε υψόμετρο 1200 μέτρων την προετοιμασία του ο Ατρόμητος. Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Θανάσης Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...