«Κόψτε τις μαλ...» είπε η Rihanna στους θαυμαστές της

Της πέταξαν πατατάκια, επειδή τους έστησε!
Το έκανε μια και δεν είπαν τίποτα, δύο… το ίδιο, αλλά μιας και η Rihanna φαίνεται ότι δε βάζει μυαλό και εξακολουθεί να αργεί να βγει στη σκηνή, είπαν οι ίδιοι οι θαυμαστές της να της δείξουν –επιτέλους- την ενόχλησή τους!

Και τότε ήταν που ακούστηκε στο μικρόφωνο να λέει το είδωλό τους «κόψτε τις μαλακίες» την ώρα που κάποιοι από το κοινό που είχε συγκεντρωθεί το βράδυ της Τρίτης στο Manchester της πετούσαν πατατάκια και άλλα φαγώσιμα.


Το σκηνικό με τη… ρήξη τροφίμων έγινε μόλις τελείωσε να τραγουδάει το κομμάτι της «Rude Boy». Μάλιστα, φαίνεται ότι την ιδέα την εμπνεύστηκαν από κάποιον άλλο θαυμαστή της που λίγα λεπτά πιο πριν της είχε πετάξει στη σκηνή ένα μικρό δωράκι – κανονικό αυτή τη φορά, γιατί μετά από λίγο ξεκίνησαν τα άλλα «δώρα»!

«Υπάρχει η καλή τρέλα και η κακιά τρέλα. Όταν πετάτε μαλακίες εδώ πάνω, είναι σκέτη αποτυχία. Θέλω να παίρνω τα δώρα σας αλλά δε θέλω να χτυπήσει κάποιος από τους ανθρώπους μου», είπε η 25χρονη τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος.

Στο άκουσμα αυτής της φράσης, οι ήδη ενοχλημένοι από την καθυστερημένη εμφάνισή της θαυμαστές της άρχισαν να της πετάνε στη σκηνή το… φαγητό τους. Και τότε η RiRi είπε: «Ορκίζομαι στο Θεό, κόψτε τις μαλακίες. Αλήθεια, πατατάκια; Πατατάκια; Είναι τόσο σημαντικά;» και συνέχισε να προσβάλλει το κοινό: «Το ήξερα ότι είστε όλοι τρελοί, αλλά… γαμώτο! Αυτό είναι άλλο επίπεδο».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...