Sharon Stone: Φόρεσε μπικίνι και «βούτηξε» στην αγκαλιά άγνωστου άντρα

Σε τρυφερά ενσταντανέ πάνω σε σκάφος με άγνωστο άντρα την εντόπισε ο φακός
Από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνιση της όλοι εντυπωσιάστηκαν όχι μόνο από την ομορφιά της, αλλά και από το κορμί. Και φαίνεται ότι ακόμα και στα 55 της, η Sharon Stone καταφέρνει ακόμα να εντυπωσιάζει και να γίνεται δέκτης θετικών σχολίων.


Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού ενστίκτου» εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό το απόγευμα της Τετάρτης να περνάει στιγμές ηρεμίας έξω, αλλά και «πάνω» στη θάλασσα (σε σκάφος) σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας της ιταλικής ταινίας, με τίτλο «Ένα χρυσό αγόρι».

Φορώντας το λευκό της μπικίνι και ένα λευκό μεταξωτό καφτάνι, η Sharon έκλεψε τις εντυπώσεις, την ώρα που εν αγνοία της ο φακός απαθανάτιζε κάθε της κίνηση.

Μάλιστα, η Stone είχε τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά και δεν είχε στο πρόσωπό της ίχνος μακιγιάζ, κάτι που φαίνεται ότι όχι μόνο δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά μάλλον την κάνει πιο «αληθινή» και γοητευτική στα μάτια ενός μυστηριώδη άντρα που είχε μαζί της και της έκανε παρέα στη βόλτα τους με το σκάφος. Οι δυο τους μιλούσαν για ώρα, έδειχναν χαλαροί και χαρούμενοι, ενώ κάποια στιγμή τα πειράγματά τους διαδέχτηκε και μια θερμή αγκαλιά…








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...