ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0 Το σήκωσε χωρίς... γκολ και θέαμα η Μπάρτσα! (vds)

Την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα από τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/8), καθώς αναδείχθηκε 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καπμ Νου» και σε συνδυασμό με το 1-1 της Μαδρίτης έκανε δικό της το τρόπαιο.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 11η κούπα για τους Καταλανούς στον θεσμό, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει εννέα.


Το ματς δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο, αντιθέτως είχε πολλά νεύρα, ενώ στο 87'ο Μέσι έχασε πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Πέδρο) στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 81' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φελίπε Λουίς, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Τουράν ενώ βρισκόταν πλέον στον παγκο. Επίσης στις καθυστερήσεις φίλαθλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, για να απομακρυνθεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από τους άνδρες ασφαλείας, χωρίς να γίνει κάτι άσχημο.

Mπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Ζόρντι Άλμπα, Μασεράνο, Πικέ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (74' Ινιέστα), Αλέξις (65' Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι.
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Σουάρεθ, Γκάμπι, Κόκε (89' Μπαπτιστάο), Τουράν (72' Αντριάν Λόπεθ), Ντιέγκο Κόστα, Βίγια (83' Κριστιάν Ροντρίγκεθ)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...