Ένα ροκ και.. σέξι αφιέρωμα Δείτε τις 20 πιο σέξι κόρες των διάσημων ροκσταρ

Από μοντέλα και DJs μέχρι ηθοποιοί και μουσικοί, αυτές είναι οι 20 πιο σέξι κόρες των διάσημων ροκσταρ
Μπορεί να μην κληρονόμησαν όλοι τους στις κόρες τους το ταλέντο τους στη μουσική και το τραγούδι, όμως σίγουρα οι απόγονοι των ροκσταρ πήραν από τους μπαμπάδες τους την ομορφιά και τη γοητεία τους.


Μάλιστα, πολλές από αυτές έγιναν και η αιτία να γραφτούν μερικές πολύ τρυφερές ροκ μπαλάντες, όπως το «Lullaby (Goodnight My Angel)» του Billy Joel, το «When You Need Me» του Bruce Springsteen και το «You'll Be In My Heart» του Phil Collins, που χάρισαν δόξα και χρήματα στην οικογένειά τους. Και αυτό γιατί οι ροκ μπαμπάδες τους έχουν αδυναμία – αλλά ευτυχώς φαίνεται ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
Από μοντέλα και DJs μέχρι ηθοποιοί και μουσικοί, αυτές είναι οι 20 πιο σέξι κόρες των διάσημων ροκσταρ:




Η 27χρονη Alexa Ray Joel είναι η όμορφη κόρη του Billy Joel. Η Alexa εξέδωσε ένα single με τίτλο «Sketches» το 2006 και ήταν το κεντρικό πρόσωπο προϊόντων περιποίησης μαλλιών της εταιρείας Prell, για την οποία εργαζόταν και η μητέρα της, το supermodel Christie Brinkley, ως εκπρόσωπος της.




Η 28χρονη Jemima Kirke είναι ηθοποιός και μπαμπάς της είναι ο Simon Kirke των «Free and Bad Company's». Η βρετανικής καταγωγής Jemima ασχολούταν με τον καλλιτεχνικό χώρο πολύ πριν την πείσει ένας στενός της φίλος να περάσει από οντισιόν για το ρόλο της Jessa στη σειρά «Girls» του HBO's – τον οποίο και πήρε!

 

Η 21χρονη Jessica Rae Springsteen, κόρη του Bruce Springsteen, είναι ιππέας. Η Jessica Rae (L) φοιτά στο Duke University και είναι πρωταθλήτρια ιππασίας, έχοντας ήδη κερδίσει τη συμμετοχή της στο FTI Consulting Winter Equestrian Festival του 2013.



Η 21χρονη Georgia May Jagger είναι μοντέλο και κόρη του γερόλυκου των Rolling Stones, Mick Jagger. Έχοντας κληρονομήσει από το μπαμπά της το κενό ανάμεσα στα δόντια, η Georgia May είναι το κεντρικό πρόσωπο της Rimmel London και φιγουράρει στις σελίδες γνωστών περιοδικών, όπως η Vogue.

 

Η Lily Collins είναι 24 χρονών, ηθοποιός και κόρη του Phil Collins. Η νεαρή ηθοποιός με τα κόκκινα χείλη πρωταγωνίστησε ως Χιονάτη στην ταινία «Mirror Mirror», αλλά και στη «The Blind Side».

 

Κόρη του Lenny Kravitz είναι η 24χρονη ηθοποιός Zoë Kravitz. Με ρόλους στις ταινίες «After Earth» και «X Men: First Class», η Zoë προσέθεσε μέσα στο 2013 και τον οίκο κοσμημάτων Swarovski στο βιογραφικό της, ενώ θα εμφανιστεί και στην ταινία «Mad Max» την επόμενη χρονιά.



Η Eve Hewson είναι 21 ετών, ηθοποιός και κόρη του τραγουδιστή των U2, Bono. Απόφοιτος του NYU, η Eve έπαιξε στο πλευρό του Sean Penn στην ταινία «This Must Be The Place», εμφανίστηκε στο video clip για το κομμάτι «For The First Time» των The Script και πέρασε Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάνοντας το Harlem Shake.



Κόρη του Gavin Rossdale είναι η 24χρονη Daisy Lowe. Μοντέλο και γνωστή celebrity στο Λονδίνο, η Daisy γεννήθηκε ύστερα από ένα one-night stand που έκανε η Pearl Lowe και ο τωρινός σύζυγος της Gwen Stefani, Rossdale, ο οποίος αγνοούσε ότι έχει κόρη μέχρι τα 14 της χρόνια.



Ο frontman των Aerosmith είναι ο περήφανος μπαμπάς της 24χρονης Chelsea Tyler. Έχοντας κληρονομήσει τα σαρκώδη χείλη του μπαμπά της, η Chelsea έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των Andy Hilfiger και Alice + Olivia, ενώ είχε δημιουργήσει και τη δική της μπάντα «badbad» με το φίλο της το 2011.
 


Η Ruby Stewart είναι η 26χρονη κόρη του Rod Stewart. Διαφημίζει συνήθως εσώρουχα, ενώ φαίνεται ότι κληρονόμησε από το μπαμπά της και ταλέντο στη φωνή, μιας και έχει τραγουδήσει στο background σε μια από τις διαφημίσεις της Diet Pepsi στις οποίες πρωταγωνιστούσε η Sofia Vergara.




Η εκκεντρική Kelly Osbourne είναι η 28χρονη κόρη του τραγουδιστή των Black Sabbath, Ozzy Osbourne. Η Kelly είναι διάσημη τηλεπερσόνα, ενώ είναι γνωστή και για το κακόγουστο των ενδυματολογικών της επιλογών. Η οικογένειά της και εκείνη είχαν πρωταγωνιστήσει στο reality του MTV, «The Osbournes» από το 2002 έως και το 2005.




Η Coco Sumner είναι η κόρη του Sting των Police και είναι μόλις 22 χρονών. Η Eliot Paulina Sumner, όπως κανονικά ονομάζεται είναι η τραγουδίστρια του indie-rock συγκροτήματος «I Blame Coco». Μετά από περιοδείες της στο Ηνωμένο Βασίλειο με την La Roux , η Coco αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για να εργαστεί πάνω στο νέο της album.



Η 24χρονη Riley Keough δηλώνει μοντέλο και ηθοποιός και είναι η εγγονή του Elvis Presley, κόρη της Lisa Marie Presley. Εμφανίστηκε στην ταινία «Magic Mike», υποδυόμενη την τοξικομανή. Στη συνέχεια, έπαιξε στην ταινία «Yellow» και στο «Mad Max» μαζί με τον Mel Gibson, τη Charlize Theron και τον Tom Hardy.



Η Erin Lucas είναι 28χρονών και δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, παρά μοντέλο. Η κόρη του Cliff Williams των AC/DC εμφανίστηκε στο reality του MTV, «Hills», ενώ έχει ποζάρει για το αντρικό περιοδικό Maxim.



Κόρη του Tom Johnston των The Doobie Brothers είναι η 22χρονη Lara Johnston. Η Lara πήρε μέρος στην εκπομπή το MTV, «Rock the Cradle», ένα διαγωνισμό τραγουδιού για τα παιδιά των ροκ σταρ, ενώ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε ηλικία δύο ετών με το τραγούδι του μπαμπά της «Listen to the Music».



Η Amber Le Bon είναι 23 ετών και είναι η περήφανη κόρη του Simon Le Bon των Duran Duran. Είναι μοντέλο και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές εκστρατείες μόδας του Forever 21, ενώ τώρα έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και έχει γίνει DJ.



Η Frances Bean Cobain είναι η 20χρονη κόρη του τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain. Έχοντας κληρονομήσει την άγρια ομορφιά των γονιών της, του Cobain και της Courtney Love, η Frances Bean δε θα μπορούσε να μην πάρει και το ατίθασο του χαρακτήρα τους: επιτίθεται στην Kendall Kardashian μέσω Twitter, έκανε πάρτι για 16 γενέθλιά της με θέμα την αυτοκτονία, ενώ της αρέσει να παράγει τέχνη με προκλητικό τρόπο.



Κόρη του Gene Simmons των Kiss είναι η Sophie Simmons. Η 20χρονη Sophie πρωταγωνίστησε σε reality του A & E με επίκεντρο την οικογένειά της, «Gene Simmons Family Jewels». Η επίδοξη τραγουδίστρια πήρε μέρος και στο The X Factor ερμηνεύοντας κομμάτι της Adele, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των οντισιόν.



Η 28χρονη Theodora και η 26χρονη Alexandra Richards είναι οι δύο πανέμορφες κόρες του Keith Richards των Rolling Stones. Η Alexandra παίζει μουσική ως DJ σε πολλά fashion show, ενώ η μεγαλύτερή της αδερφή, Theodora έχει φιγουράρει σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών για τον Tommy Hilfiger και άλλες γνωστές μάρκες.
 


Τέλος, η 32χρονη Minka Kelly είναι ηθοποιός και κόρη του Rick Dufay  των Aerosmith. Η Minka πρωταγωνίστησε στη σύντομη σειρά του ABC με τίτλο «Άγγελοι του Τσάρλι», ενώ εντυπωσίασε μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες «Friday Night Lights» και «Parenthood».
πηγη 
 Ακολουθήστε το planet stars  στο Facebook και στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...