Aνανέωσε με τον ANT1 και η Μαρία Μπεκατώρου!

Η παρουσιάστρια θα έχει διπλό πόστο στο κανάλι - «...Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου η οποία θα βρίσκεται και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι»
Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής - βόμβα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και τη μεταγραφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα των ονομάτων που συγκεντρώνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1 στο δυναμικό του.


Ο λόγος για τη Μαρία Μπεκατώρου, της οποίας η ανανέωση με τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου μόλις ανακοινώθηκε. «...Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου η οποία θα βρίσκεται και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι», γράφει η ανακοίνωση, ενώ σημειώνεται ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι αποκλειστικής συνεργασίας.

Λέγεται, μάλιστα, ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», η Μαρία αναμένεται όχι απλά να ανανεώσει για αυτή την εκπομπή, αλλά να αναλάβει και τα ηνία δεύτερης, πιθανότατα στην μεσημεριανή ή την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Παρά το γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση συνεργασίας και από το Mega, προκειμένου να ήταν ένα από τα πρόσωπα εκείνα που θα πλαισίωναν την φετινή τηλεοπτική έκδοση του «Πρωινού Mou», τελικά αποφάσισε να μείνει στον ΑΝΤ1.


Διαβάστε την ανακοίνωση του καναλιού :

«...Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου η οποία θα βρίσκεται και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι.

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στον ΑΝΤ1...»

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...