Ο Γιάννης Λάτσιος «κλειδί» για τη μετεγγραφή Γιώργου Λιάγκα-Φαίης Σκορδά

Η φιλία τους με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετακίνησή τους στο κανάλι του Αμαρουσίου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso τα χρήματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στη συμφωνία του ζευγαριού με τα κανάλια που συζητούσαν, αφού δέχτηκαν πρόταση και από τον Alpha.


Η μεγάλη μετεγγραφή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ανατρέπει πολλά δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί τι θα γίνει τόσο με τους συνεργάτες του πρωινού του Mega, όσο και με άτομα του ΑΝΤ1.

Για παράδειγμα η συμμετοχή της Λίτσας Πατέρα στο νέο πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου θεωρείται δεδομένη, ωστόσο αυτό σημαίνει πως η Βίκυ Παγιατάκη η οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά δεν θα είναι μαζί τους στη νέα τους εκπομπή.

Ακόμη, ξεκρέμαστοι όσον αφορά στο πρωινό μένουν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος όμως έχει υπογράψει με το Mega για δική του μαγειρική εκπομπή, όσο και η Σάσα Σταμάτη. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα είναι μαζί με το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του ΑΝΤ1 αφού έχει υπογράψει για δική του εκπομπή με το Mega.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...