Ολυμπιακός-Άντερλεχτ: Η ώρα των... αστεριών!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα τους πρωταθλητές Βελγίου στις 21:00 (Novasports1) με τον Μίτσελ να βάζει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα νέα αστέρια των «ερυθρολεύκων». Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ, Τσόρι, Μετζανί, Ρομπέρτο, Σαλίνο
Μετά από έξι φιλικά στο εξωτερικό ήρθε η ώρα το «Γ. Καραϊσκάκης» ν' ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά φέτος.


Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα τους πρωταθλητές Βελγίου, Άντερλεχτ στις 21:00 (Novasports1) με τον Μίτσελ να βάζει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα νέα αστέρια των «ερυθρολεύκων». Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ, Τσόρι, Μετζανί, Ρομπέρτο, Σαλίνο... Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε από χθες το πρωί την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Μέγερι, Ρομπέρτο, Τσόρι, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέμπας, Μετζανί, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρη, Σιόβα, Σαβιόλα και Βάις. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ιμπαγάσα, οι Κάρολ και Κοντρέρας που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ, ο Γιαννιώτης, οι Ντε Βινσέντι και Ολαϊτάν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Διαμαντάκος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και για προληπτικούς λόγους δεν έβγαλε την προπόνηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και σήμερα το πρωί προπόνηση και οι 21 της αποστολής θα μείνουν στου Ρέντη σαν να είναι επίσημος αγώνας. Εισιτήρια για τον αγώνα υπάρχουν και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...