Άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

296 ημέρες απομένουν για την έναρξη του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία και οι διοργανωτές έχουν ήδη αρχίσει την πώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου.
Η διάθεση άρχισε την Τρίτη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και οι τιμές κυμαίνονται από 90 δολάρια για τους αγώνες στην πρώτη φάση των ομίλων και φτάνουν μέχρι και τα 990 δολάρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στο Μαρακανά.


«Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Έχουμε μπροστά μας 1,5 μήνα. Μπορείτε να κάνετε αίτηση μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση και θα δούμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα λάβουν εισιτήρια», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της FIFA Τιερί Γουέιλ.

Και ενώ οι εργασίες στα γήπεδα της Βραζιλίας συνεχίζονται η διεθνής ποδοσφαιρική ομοσπονδία εκτιμά ότι η ζήτηση για τα εισιτήρια θα είναι ανάλογη με το Μουντιάλ της Γερμανίας. Το 2006 είχαν σταλεί κατά μέσο όρο 7 αιτήσεις για κάθε διαθέσιμο εισιτήριο στα 64 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Οι Βραζιλιάνοι πολίτες άνω των 60 ετών, οι φοιτητές και μέλη ορισμένων κοινωνικών προγραμμάτων έχουν δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στα 23 δολάρια.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...