Γκουαρδιόλα: «Θέλω κάποια μέρα να εργαστώ στην Πρέμιερ»

Μπορεί να προτίμησε τη Μπάγερν αντί της Τσέλσι, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αποφασισμένος να αναλάβει κάποια μέρα μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Καταλανός τεχνικός αφού ξεκουράστηκε, είπε το «ναι» στους Βαυαρούς μολονότι ήταν ο διαλεκτός του Ρομάν Αμπραμόβιτς για την Τσέλσι.
«Η Τσέλσι έχει ένα σούπερ προπονητή.
Δεν γνωρίζω εάν η Τσέλσι με ήθελε πραγματικά αλλά ο Μουρίνιο χάρηκε που πήγε εκεί. Πριν τελειώσω την καριέρα μου θα ήθελα να εργαστώ σαν προπονητής στην Αγγλία, όχι όμως τώρα αλλά σε μερικά χρόνια.
Θα ήθελα να μείνω στη Μπάγερν για όσα χρόνια γίνεται. Θα δουλέψω όσο πιο καλά μπορώ και στη συνέχεια θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε ο Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ όπου θα βρει αντίπαλο του και πάλι τον Ζοσέ Μουρίνιο.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Ανακοίνωσε Ετό η Τσέλσι

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Σάμουελ Ετό από την Ανζί Μαχατσκάλα. Ο 32χρόνος Καμερουνέζος επιθετικός θα ξανασμίξει στη λονδρέζικη ομάδα με τον Ζοσέ Μουρίνιο που τον είχε προπονητή στην Ιντερ.

ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Σοκ με Ποντόλσκι στην Άρσεναλ!

Σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Λούκας Ποντόλσκι στην ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη που μας πέρασε. Ο 28χρονος μέσος ο οποίος τραυματίστηκε στον[

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Οριστικά στην Άρσεναλ ο Φλαμινί

Οι όποιες βλέψεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ματιέ Φλαμινί ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού ο Γάλλος μέσος επέστρεψε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ. [

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ

Με... τρένο στο Λονδίνο ο Ετό!

Στο Λονδίνο βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Σαμουέλ Ετό, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από την Ανζί στην Τσέλσι και να ανταμώσει και πάλι με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

ΤΑ «ΒΡΗΚΑΝ» ΣΤΑ 13 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

«Συμφωνία Γιουβέντους - Γιουνάιτεντ για Νάνι»

Τις τελευταίες του… ώρες στο Μάντσεστερ περνάει ο Νάνι, σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες από την Ιταλία οι οποίες αναπαράγονται - και σε μεγάλο βαθμό υιοθετούνται - από τα αγγλικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...