DAILY MAIL:Οι εφιάλτες της Charlize Theron

Ήταν μόλις 15 χρονών όταν η μητέρα της Gerda Maritz πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της σταρ σε αυτοάμυνα, καθώς εκείνος ήταν αλκοολικός και την κακοποιούσε. Εκείνο το βράδυ ο άνδρας πυροβόλησε ακόμη και την κόρη του, οπότε η μητέρα απ΄λώς πήρε τον νόμο στα χέρια της για να σώσει το παιδί της. Το 2009 η harlize Theron μίλησε για πρώτη φορά για εκείνο το βράδυ.


"Όλα άλλαξαν για εμένα τη μέρα που σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Πριν από χρόνια προσππαθούσα να τα καλύψω όλα και έλεγα ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο. Τώρα πια συμφιλιώθηκα και προχώρησα. Αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια στη ζωή μου, τα συναισθήματα και ο πόνος δεν παρέμειναν σ' εκείνη τη στιγμή", εξομολογήθηκε η σταρ.

Σήμερα η Charlize πρωταγωνιστεί σε ταινία που θυμίζει πολύ τον εφιάλτη της εφηβικής της ηλικίας. Μία κοπέλα παρακολούθησε τη δολοφονία των αδερφών και της μητέρας της, εκείνη καταφέρνει να διαφύγει και αργότερα καταθέτει εναντίον του έφηβου αδερφού της. Η ίδια έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας, καθώς μάλλον το θεωρεί προσωπική της υπόθεση.

Σύμφωνα με το National Enquirer η σταρ έχει εφιάλτες εξαιτίας του απαιτητικού της ρόλου, καθώς, όπως δηλώνει πηγή, "η Charlize θεωρεί ότι η ταινία της προκαλεί πρόβλημα αλλά είναι κατά έναν τρόπο εξαγνιστική, επειδή της φέρνει πολλές σκοτεινές αναμνήσεις που εδώ και καιρό είχε απωθήσει".
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...