Ο Μπρους Γουίλις ήθελε ένα εκατ. δολάρια την ημέρα για το «The Expendables 3»!

O «Ρόκι» φαίνεται πως είχε δίκιο όταν χαρακτήρισε τον γνωστό ηθοποιό «τεμπέλη» και «άπληστο»

Μετά το tweet του Σιλβέστερ Σταλόνε που ξεσπάθωσε, έπειτα από την είδηση ότι ο Μπρους Γουίλις δεν θα πρωταγωνιστήσει στο «The Expendables 3», καθώς θα αντικατασταθεί από τον Χάρισον Φόρντ, νέα στοιχεία για την αντικατάσταση-έκπληξη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


Σύμφωνα με το « Hollywood Reporter», ο «Ρόκι» φαίνεται πως είχε δίκιο όταν χαρακτήρισε τον Μπρους Γουίλις «τεμπέλη» και «άπληστο», καθώς ο γνωστός ηθοποιός, για να παίξει στο «The Expendables 3», ζητούσε ούτε λίγο ούτε πολύ ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα!

Όταν από την εταιρεία παραγωγής του προσφέρθηκαν τρία εκατ. δολάρια για τέσσερις ημέρες εργασίας , εκείνος επέμεινε ότι ήθελε τέσσερα εκατ. δολάρια, σύμφωνα με «πηγή που έχει πλήρη γνώση της κατάστασης».

Οι παραγωγοί δεν ενέδωσαν και δρώντας άμεσα προσέλαβαν τον Χάρισον Φορντ στη θέση του, μια κίνηση, η οποία στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε και ως «πραξικόπημα» από κάποιους.

Όσο για τον Μπρους Γουίλις, φαίνεται πως έμεινε... στήλη άλατος, όταν έμαθε τα κακά νέα, καθώς αντικαταστάθηκε μέσα σε 72 ώρες! Πάντως, ακόμη, δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο επί αυτού.

Το «The Expendables 3», τέλος, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2014.

Σταλόνε: Ο Μπρους Γουίλις είναι άπληστος και τεμπέλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...