Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο χωρισμό του συνιδρυτή της Google

Την ώρα που ο συνιδρυτής της Google βρίσκεται στη δίνη του ροζ σκανδάλου και δέχεται εντονότατες επικρίσεις για το γεγονός ότι άφησε στα κρύα του λουτρού την σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νεαρή ερωμένη του

Η μόλις 27 Μαΐων, Αμάντα Ρόζενμπεργκ, είναι η πέτρα του σκανδάλου που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα τη Σίλικον Βάλει μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του πολυεκατομμυριούχου και συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν.
«H Αμάντα παίζει τους άνδρες στα δάκτυλα», υποστηρίζουν οι άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά.



«Στόχος της ήταν να ανέβει ψηλά και το κατάφερε.Ξέρει ότι είναι όμορφη και το εκμεταλλεύεται στο έπακρον». 

Την ώρα που ο συνιδρυτής της Google βρίσκεται στη δίνη του ροζ σκανδάλου και δέχεται εντονότατες επικρίσεις για το γεγονός ότι άφησε στα κρύα του λουτρού την σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νεαρή ερωμένη του που οδήγησε στο διαζύγιο τον Αμερικανό κροίσο.



Η Αμάντα γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ μεγάλωσε όμως στη Βρετανία.   

Σπούδασε στο Malboro College - με ετήσια δίδακτρα 31 χιλιάδες λίρες- εκεί όπου φοίτησαν η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η αδερφή της Δούκισας του Κέιμπριτζ, Πίπα Μίντλετον. Λατρεύει το ποδήλατο και δε διστάζει να κυκλοφορεί στους δρόμους φορώντας τα αγαπημένα γυαλιά προηγμένης τεχνολογίας της Google.



Η Αμάντα γνωρίστηκε με τον Σεργκέι στο χώρο εργασίας. Ως marketing manager της Google Glass, είχε την δυνατότητα να βρίσκεται ατελείωτες ώρες στο πλευρό του αγαπημένου της χωρίς να κινεί υποψίες. Όμως, μετά τη ανακοίνωση του διαζυγίου του Μπριν, η σχέση τους αποκαλύφθηκε από τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». 



Προτού συνάψει σχέση με τον Αμερικανό κροίσο, η Αμάντα είχε δεσμό με το στενό συνεργάτη του Μπριν και αντιπροέδρου του Android, Ούγκο Μπάρα.



Ισως δεν είναι τυχαίο ότι λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου Nexus 7, ο Μπάρα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Google με προορισμό την εταιρεία Xiaomi. Πώς άλλωστε να αντέξει το ειδύλλιο του φίλου του με την πρώην ερωμένη του;

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...