Πιο καυτή από ποτέ! -Η Kate Moss φοράει μόνο διαμάντια

Έντυσε με διαμάντια τα επίμαχα σημεία του κορμιού της - Στην πρώτη της φωτογράφηση για αντρικό περιοδικό μετά από 17 χρόνιαΕίναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας και συνώνυμο των φωτογραφήσεων και όμως έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να κοσμήσει η Kate Moss ξανά το εξώφυλλο κάποιου αντρικού περιοδικού.


Η Kate απέδειξε περίτρανα μέσα από τις σελίδες του Esquire ότι στα 39 της δεν έχει χάσει το sex appeal και τη γοητεία της.

Αν και έχει γίνει μια φορά μαμά, το αδύνατο κορίτσι των περιοδικών ποζάρει όπως μόνο εκείνη ξέρει, φορώντας ένα διάφανο κορμάκι που «γλείφει» το κορμί της και «προστατεύει» τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με τα διαμάντια που είναι ραμμένα πάνω του.

Κοιτάζοντας με λάγνο και σαγηνευτικό βλέμμα το φωτογραφικό φακό και έχοντας επιμελώς ατημέλητα τα ξανθά μαλλιά της, η Kate φαίνεται να είναι στα καλύτερα της.

Σε μία άλλη λήψη, υπεύθυνος για την οποία είναι ο διάσημος φωτογράφος Craig McDean, η γεννημένη στο Croydon Kate φοράει ένα λευκό T-shirt, που έχει ραμμένο πάνω του ένα σουτιέν από διαμάντια, ενώ το άνοιγμα των ποδιών της επιτρέπει να δει κανείς και το διαμαντένιο της εσώρουχο.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία της φωτογράφηση για αντρικό περιοδικό είχε γίνει το 1996 για λογαριασμό του περιοδικού Arena, ενώ για το Esquire είχε ξαναποζάρει το 1993, σε ηλικία μόλις 19 ετών.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...