Naomi Campbell: Από τη Μύκονο στην Ισπανία!

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας περιφέρει το κορμί της σε όλες της παραλίες του κόσμου…
Εδώ και πόσο καιρό (ούτε και εκείνη θυμάται πόσο), η Naomi Campbell βρίσκεται σε διακοπές με τις φίλες της - και τους σωματοφύλακές της φυσικά – σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει το χωρισμό της από το Ρώσο μεγιστάνα, Vladimir Doronin, από τον οποίο χώρισε εδώ και τρεις περίπου μήνες.


Δείχνοντας καλύτερα από ποτέ, η Naomi έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της στην παραλία Marbella της Ισπανίας, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το 43χρονο supermodel έδειχνε να περνάει καλά με τις δύο φίλες της κάνοντας βόλτα δίπλα στο κύμα, ενώ δε σταμάτησε να γελάει και μιλάει μαζί τους.

Το αξιοζήλευτο κορμί της, οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της, αλλά και το λευκό και θηλυκό μπικίνι της δεν πέρασαν ασχολίαστα.

Η μαύρη γαζέλα, θέλοντας να είναι πάντα στην… τρίχα προσέθεσε στην εμφάνισή της μία χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, πολύχρωμα βραχιόλια στο χέρι της, αλλά και ένα καπέλο που την προστάτευε από τον ήλιο της Ισπανίας.

Ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα, κάπνιζε το τσιγάρο της και απολάμβανε και με το παραπάνω τις στιγμές ηρεμίας που περνάει.
Όλα πλέον δείχνουν ότι η Naomi αρχίζει να συνέρχεται από τον χωρισμό της από το Ρώσο Vladimir, μετά από πέντε χρόνια σχέσης…













 

 Pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...