Skoda vRS Mega Man-Pram: Ενα βρεφικό καρότσι αλλιώτικο από τα άλλα

Ακριβώς στην ώρα για το μικρό πριγκιπόπουλο της Αγγλίας, η Skoda παρουσίασε τον... βασιλιά των καροτσιών: Το «vRS Mega Man-Pram», ένα καρότσι σχεδιασμένο ειδικά για τους μπαμπάδες που μέχρι τώρα δεν συγκινούνταν από τον περίπατο με το μωρό τους.


Ερευνα που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της Skoda έδειξε ότι τρεις στους τέσσερις μπαμπάδες (76%) ήταν διατεθειμένοι να κάνουν περισσότερες βόλτες με το μωρό στο καρότσι, αρκεί αυτό να ήταν πιο εξοπλισμένο και με όψη off road. Ένας στους τρεις άνδρες (33%) παραδέχτηκε ότι ορισμένες φορές ντρέπεται να σπρώχνει ένα συμβατικό παιδικό καρότσι, ενώ ένας στους τέσσερις (25%) δηλώνει ότι ο ρόλος αυτός είναι της συζύγου.

Το καρότσι vRS είναι εξοπλισμένο με καθρέπτες, προβολέα για νυχτερινές βόλτες, δαγκάνες φρένων, υδραυλική ανάρτηση, τροχούς αλουμινίου 20 ιντσών, ελαστικά παντός εδάφους και sport επένδυση στο εσωτερικό. Τώρα, το αν θα περάσει στη γραμμή παραγωγής είναι μία άλλη υπόθεση, αφού για την ώρα το vRS Mega Man-Pram πρωταγωνιστεί μόνο στη διαφημιστική καμπάνια για τη νέα Octavia RS...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...