ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2-0 «Καθάρισε» στο μισάωρο η Μπενφίκα (vds)

Τριάντα λεπτά ήταν αρκετά για την Μπενφίκα για να «καθαρίσει» με 2-0 την Αντερλεχτ και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για την Μπενφίκα. Πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, οι «αετοί» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Ντζούρισιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη εκτίμηση του Προτό και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0 υπέρ της ομάδας του.
Η Αντερλεχτ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ήταν μάλλον αδύνατον κόντρα στην ανώτερη Μπενφίκα, η οποία στο 30' έφθασε σε σκορ ασφαλείας με δράστη τον Λουιζάο.

Το 2-0 έμελλε να είναι το σκορ του ματς με τους Λουζιτανούς να καταφέρνουν επί της ουσίας να «καθαρίσουν» το ματς νωρίς-νωρίς. Και αυτό γιατί στο δεύτερο 45λεπτο η Αντερλεχτ επί της ουσίας δεν κατάφερε να απειλήσει, την ώρα που οι οικοδεσπότες έκαναν σωστή διαχείριση του ματς.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτουρ, Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Πέρες (69' Τζον), Φέισα, Μάτιτς, Ντζούρισιτς (75' Μάξι Περέιρα), Οσκαρ Καρδόσο (87' Λίμα), Μάρκοβιτς.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Κουγιατέ, Μπέμπα, Ν' Σακαλά, Ντε Ζέου (46' Ατσεαμπόνγκ), Μιλιβόγεβιτς, Κλιεστάν, Μπρούνο (79' Πράετ), Σουάρες, Μίτροβιτς (76' Μίτροβιτς).

Τα γκολ του ματς

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...