Πανταχού παρούσα η Οργάνωση Νίκαιας της Χρυσής Αυγής

Ο ALPHA αποκάλυψε την Τετάρτη μέσα από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων της στυγερής δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, ότι τα ίδια πρόσωπα που βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Αμφιάλη, ήταν αυτά που συμμετείχαν πριν λίγες μέρες στον ξυλοδαρμό μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα,
αλλά και στα έκτροπα που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο για τα θύματα του εμφυλίου στον Μελιγαλά. Σε βίντεο από αυτήν την τελευταία εκδήλωση φαίνεται καθαρά, ότι οι μαύρες μπλούζες των μελών της Χρυσής Αυγής γράφουν «Οργάνωση Χρυσής Αυγής Νίκαιας».
Πρόκειται για έναν ολόκληρο… λόχο, όπως τους αποκάλεσε στα παραγγέλματα που τους έδινε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ήταν στην κεφαλή και ακολουθούσαν οι πιο δυναμικοί από την Οργάνωση της Νίκαιας. Στο βίντεο διακρίνονται να φορούν τα ίδια παντελόνια παραλλαγής, τα ίδια μαύρα μπλουζάκια με το λογότυπο της Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκαιας, να κρατούν τύμπανα και να προσέρχονται στον Μελιγαλά με στρατιωτικό βήμα. Είναι η ίδια οργάνωση της Χρυσής Αυγής, στην οποία όπως κατέθεσε η σύζυγος του δράστη της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στους αστυνομικούς, ήταν ενεργό μέλος της με παρουσία σε πολλές εκδηλώσεις της.
Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης στον 34χρονο επιβεβαιώνουν στον ALPHA, ότι η έφοδος στην αφισοκόλληση του ΚΚΕ στο Πέραμα και η δολοφονική επίθεση κατά του Παύλου Φύσσα είχε κοινά πρόσωπα, που παίρνουν μέρος στις επονομαζόμενες «ομάδες κρούσης» της Χρυσής Αυγής. Οι εννιά τραυματίες μέλη του ΚΚΕ έχουν αναγνωρίσει τουλάχιστον έξι άτομα από την επίθεση εναντίον τους. Σήμερα ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Σωτήρης Πουλικογιάννης μίλα και εκείνος για τους ίδιους ανθρώπους. Οι υποψίες πολλών στρέφονται και στην επίθεση κατά των Αιγύπτιων ψαράδων πέρσι στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Τα δακτυλικά αποτυπώματα του ενός που φέρονται ως δράστες της επίθεσης εντοπίστηκαν και σε ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο, που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης στο Πέραμα. Από την ανάλυση προέκυψε, ότι είναι σεσημασμένος και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε βάρος μεταναστών.
Την ίδια ώρα, η Οργάνωση Χρυσής Αυγής Νίκαιας έχει ανεβάσει βίντεο στο διαδίκτυο με γυμνάσια στρατιωτικού χαρακτήρα. Σε αυτό φαίνονται να τρέχουν ημίγυμνοι μέσα στην νύχτα και να κάνουν μια σειρά ασκήσεων νυχτερινής διαβίωσης, ενώ σε κάποιο σημείο διακρίνονται να χαιρετούν ναζιστικά πάνω από την φωτιά που έχουν ανάψει. Σε άλλο βίντεο φαίνονται να κινούνται σε παράταξη σε κάποιο δρόμο της Νίκαιας. Πρόκειται για την ίδια ομάδα, που είχε και έχει πολύ πλούσια δράση και δυναμική παρουσία σε όλες τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Εν τω μεταξύ, κάτοικοι της Νίκαιας που βρίσκονται δίπλα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, κάνουν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας.





ΠΗΓΗ


Δειτε εδω το Βίντεο



  • ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...