ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος: Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε εβδομάδα σε εκλογές

Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Παραχωρώντας συνέντευξη στα κανάλια ΒΕΡΓΙΝΑ και ΖΕΥΣ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να προκαλέσουμε πολιτικό σεισμό. Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα σε εκλογές».


Σχετικά με τους μάρτυρες, πρώην και νυν μέλη της ΧΑ που καταθέτουν, αλλά και εμφανίζονται σε Δελτία Ειδήσεων μιλώντας για την δράση του κόμματος δήλωσε: «Πρόκειται για ψευδομάρτυρες. Είναι πληρωμένοι. Πρόκειται για κουκουλοφόρους, ο ένας κατηγορείται για βιασμό της κόρης του.»
Για τον αστυνομικό εξοπλισμό που βρέθηκε και κατασχέθηκε από γραφεία της ΧΑ δήλωσε: «Ψεύδη. Δεν τα λένε όλα. Βρέθηκαν σε αποθήκη και ήταν αστυνομικού σε διαθεσιμότητα. Η αποθήκη μάλιστα ανήκει στον ίδιο. Αυτά δεν τα λένε.»

Επίσης ο Ν. Μιχαλολιάκος καταδίκασε την δολοφονία του Π.Φύσσα, επιμαίνοντας πως ο Γιώργος Ρουπακιάς, δεν ήταν μέλος της ΧΑ και ότι ο ίδιος δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς όλα τα ΜΜΕ για τα ψεύδη που διαδίδουν, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο MEGA, επικροτώντας το Ραδιοτηλεοπτικό για τις συστάσεις.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο αναφέρθηκε στον Γιάννη Πρετεντέρη και τα όσα δηλώνει τις τελευταίες μέρες για το κόμμα του.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί η Ελληνική Αστυνομία δεν τον συνέλαβε, αφού του είχε κάνει μήνυση και είχε κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

«Έπρεπε να περνά αυτόφωρο και ο Πρετεντέρης ήταν την ίδια ώρα στο Δελτίο του Mega».
Δεν παρέλειψε μάλιστα να αποδώσει και χαρακτηρισμούς στους κυρίους Σαμαρα, Βενιζέλο και Τσίπρα.
Ειδικότερα για τον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε: «Η πολιτική του ήταν μια αποτυχία. Όλα αποδείχθηκαν ψεύδη.» .

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο σημείωσε: « Η ενσάρκωση της πολιτικής αποτυχίας» και συνέχισε με τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας: « Είναι τίποτα. Θα αποδειχθεί, μεγάλη αποτυχία.»

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση ανάγκης συνεργασίας του κόμματος του με το ΚΚΕ αλλά και τη ΝΔ, αν αυτή απαλλαγεί από το μνημόνιο.









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...