Η μεγάλη επιστροφή του Νίκολας Κέιτζ αλλά... και της Λίντσει Λόχαν!

Εκτός από την πολύ καλή αναμενόμενη εμφάνιση των Μπούλοκ-Κλούνει στην ταινία Gravity και την ήδη φαβορί για Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ για το Μπλου Τζάζμιν του Γούντι Άλεν, ο Νίκολας Κέιτζ αλλά και η Λίντσει Λόχαν ξεχώρισαν στο Διεθνές Φεστιβάλ  Κινηματογράφου της Βενετίας
.Εκατόν είκοσι μέρες γάμου με την Λίζα Μαρί Πρίστλει, τον οποίο ακολούθησε γάμος με μια άσημη γκαρσόνα, αλκοολισμός και πολύ κακοί ρόλοι σε “μάτσο” ταινίες ήταν περίπου το βιογραφικό του Νίκολας Κέιτζ μέχρι τώρα.

Και όμως ο ηθοποιός έρχεται με τη νέα ταινία “Τζο” να μας δείξει πως το υποκριτικό του ταλέντο είναι πραγματικά μεγάλο.




Όσοι είδαν το Τζο στην Βενετία τις προηγούμενες μέρες μιλούν για μια μεγάλη ερμηνεία, για μια μεταμόρφωση για ένα ταλέντο σπάνιο. Και ναι αναφέρονται στον Νίκολας Κέιτζ.

Η ταινία περιγράφει την ζωή ενός άνδρα που ζει στην άγρια δύση της Αμερικής. Άξεστος, βίαιος και μισάνθρωπος ο πρώην κατάδικος Τζο αναλαμβάνει να έχει υπό την προστασία του έναν παραμελημένο έφηβο. Ο άνδρας κάνει “βρωμοδουλειές” για εταιρείες ξυλίες και θέλει απλά να βγάζει τα προς το ζην. Ο νεαρός Γκάρι που γνωρίζει ο Τζο, θέλει να ξεφύγει από τον αλκοολικό πατέρα του.  Η βία παίζει σημαντικό ρόλο στο μυθιστόρημα του Λάρι Μπράουν στο οποίο η ταινία βασίστηκε και διαδραματίζεται στο Τέξας, όπου και γεννήθηκε ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν.

Όσο για την ατακτούλα Λίντσει, που μπαινοβγαίνει στην αποτοξίνωση και φαίνεται να μην έχει αποφασίσει να μεγαλώσει ακόμη, παρ' όλα αυτά η ταινία The Canyons, που είχε απορριφθεί από συμμετοχή από όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και ευτυχώς την δέχτηκε η Βενετία, αποτελεί μια ακόμα έκπληξη. Η ταινία που όλοι αναμέναν να είναι αρκετά κακή, τελικά αποδείχτηκε μια καλή ταινία, που φυσικά την “σηκώνει” όλη στους ώμους της η Λίντσει που παρ' όλες τις δυσκολίες της είναι μια πολύ καλή ηθοποιός.

Το The Canyons περιγράφει την περίεργη σχέση μεταξύ τριών νεαρών. Ο Κρίστιαν, πλουσιόπαιδο και παραγωγός ταινίας, μαθαίνει ότι ο πρωταγωνιστής του Ριαν και η μυστηριώδης Τάρα έχουν έναν περίεργο δεσμό που θέλει για κάποιο λόγο να σπάσει.  Το “ατού” της ταινίας, οτι το σενάριο έχει γράψει ο “πολύς” Μπρετ Ιστον Έλλις και συμπρωταγωνιστής της Λόχαν είναι ο πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...