PRIMERA DIVISION: ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΖΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Η Μπάρτσα απέκτησε εννιάχρονο παιδί - θαύμα

Τα χνάρια των Χένρικ Λάρσον και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα ακολουθήσει ο εννιάχρονος Ζίκο Τζούνιορ Μαρεκάλντι που σε ηλικία εννέα ετών έγινε ο μόλις τρίτος Σουηδός παίκτης που θα φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα».
Το νέο παιδί – θαύμα του σουηδικού ποδοσφαίρου εντυπωσίασε τους προπονητές των Καταλανών όταν δοκιμάστηκε σε καμπ με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να του προσφέρει συμβόλαιο.


Ο Σουηδός Ζίκο αγωνιζόταν στην BK Olympic και στην Βαρκελώνη θα γίνει οικότροφος σε σχολείο πριν μετακομίσει η οικογένεια του.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κόλλησαν στο μηδέν Ελτσε και Βαγιαδολίδ

Εμειναν στο μηδέν Ελτσε και Βαγιαδολίδ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να συμπληρώνουν κατ' αυτόν καρέ αγώνων χωρίς τρίποντο.[

ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΖΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Η Μπάρτσα απέκτησε εννιάχρονο παιδί - θαύμα

Τα χνάρια των Χένρικ Λάρσον και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα ακολουθήσει ο εννιάχρονος Ζίκο Τζούνιορ Μαρεκάλντι που σε ηλικία εννέα ετών έγινε ο μόλις τρίτος Σουηδός παίκτης που θα φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ

Η ανθρώπινη χειρονομία του Άλβες στον Αμπιντάλ!

Την τρυφερή κίνηση του Ντάνι Άλβες την περίοδο που ο Έρικ Αμπιντάλ ήταν άρρωστος αποκάλυψε ο Γάλλος αμυντικός. Ο Αμπιντάλ δήλωσε πως όταν έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση ύπατος τον Μάρτιο του 2012 ο Άλβες του είχε προσφέρει το συκώτι του.

ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΙΣΤ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ

Ο Ελ Χαμνταουί το νέο είδωλο της Μάλαγα

Εχοντας αποχωριστεί από τους Ισκο, Χοακίν, Σαβιόλα, Ζούλιο Μπαπτίστα, Τουλαλάν στη Μάλαγα αναζητούσαν το νέο είδωλό τους, τον νέο ηγέτη τους. Χθες το «Ροσαλέδα» στο 82ο λεπτό κι αφού η ομάδα τους είχε καθαρίσει με 5-0 τη Ράγιο Βαγεκάνο ψήφισε με τη φωνή: Ο Μουνίρ Ελ Χαμνταουί. [

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σώστε τον Μπουσκέτς

Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά τα συμπτώματα εμφανίζονται σε κάθε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Μπορεί στην επίθεση να έχει «δυναμίτη», η άμυνά της, όμως, υποφέρει. Τα παιχνίδια της καταλήγουν τόσο ανοιχτά που οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι εφικτό. Κερδίζει γιατί έχει τους φοβερούς επιθετικούς.

ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ

Μπέιλ, ο 5ος «γκαλάκτικο»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ χρειάστηκε μόλις 38 λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του στο σαββατιάτικο 2-2 με τη Βιγιαρεάλ.[

Η 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PRIMERA DIVISION

Ανετη νίκη για Μπέτις, 5άρα η Μάλαγα (vds)

Η Εσπανιόλ συνεχίζει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στην Primera Division. Η ομάδα της Βαρκελώνης με σκόρερ τον Λανθαρότε στο 76' κέρδισε εκτός έδρας τη Γρανάδα, που είχε για έναν ακόμα αγώνα τον Ορέστη Καρνέζη στον πάγκο της.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Και επίσημα Μαδριλένος έως το 2018 ο Ρονάλντο

Νέο συμβόλαιο διάρκειας έως το 2018 υπέγραψε το μεσημέρι της Κυριακής (15/9) ο άσος της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι, πλέον, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ισπανία. 

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Άλμπα!

Στις τρεις εβδομάδες υπολογίζεται ο χρόνος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Τζόρντι Άλμπα μετά τον τραυματισμό του στον δεξί δικέφαλο κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...