protothema.gr- Προκαλεί ο Χ. Παππάς της ΧΑ: Κυκλοφορώ ελεύθερος παρεμβαίνοντας στον Real Fm, Τατσόπουλος: Αυτή η συμμορία μπήκε στο Κοινοβούλιο με σκοπό να το διαλύσει

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανέναν» δήλωσε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm, στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «H συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές, η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει την Χρυσή Αυγή,
διώκει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση αυτή είναι για εμάς μια κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιο του λαού. Η κυβέρνηση αυτή για εμάς συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα, τους διεθνείς τοκογλύφους καταστρέφει την πατρίδα. Η πατρίδα, το ελεύθερο φρόνημα δεν φυλακίζονται δεν διώκονται. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ελπίδα του Έθνους η αλήθεια και ο λαός θα νικήσουν».
«Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει», κατέληξε.

Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ στοχοποίησε πρώτο αυτό το ναζιστικό μόρφωμα


«Θα περιμένουμε σε σεβασμό, χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση αυτά που λέγαμε έγιναν πράξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμεις στοχοποιήσαμε πρώτοι (ΠΑΣΟΚ) αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, την Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό που η Δικαιοσύνη εκτιμά ότι είναι σωστό», είπε, προσθέτοντας: «Πρέπει να αποδειχθούν όσα η δικαιοσύνη εκτιμά, γιατί για να γίνουν αυτές οι συλλήψεις εκτιμά ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση».

«Θα περιμένουμε σε σεβασμό, χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση αυτά που λέγαμε έγιναν πράξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε στο Mega.

Κουβέλης: «Συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση του φασισμού»


Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μίλησε για τις συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής

Tη συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων πρότεινε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. 

Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο Mega δήλωσε: «Ο εκφασισμός που αναπτύσσεται στην ελληνική κοινωνία επιβάλλει τη συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων».

Τατσόπουλος: Αυτή η συμμορία μπήκε στο Κοινοβούλιο με σκοπό να το διαλύσει


«H Ελληνική Δημοκρατία διόρθωσε σήμερα το τραγικό, μοιραίο λάθος που είχε κάνει ο Άρειος Πάγος στις αρχές της δεκαετίας του 1990»

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ότι η Ελληνική Δημοκρατία διόρθωσε σήμερα το τραγικό, μοιραίο λάθος που είχε κάνει ο Άρειος Πάγος στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με το να δεχθεί να κατέβει στις εκλογές μία ναζιστική συμμορία.

«Διότι αυτή η συμμορία ευθύς εξαρχής το ουρλιάζανε ότι αυτή η συμμορία μπήκε μέσα στο Κοινοβούλιο, με μοναδικό σκοπό να το κλείσει», τόνισε ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...