Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε με μπλούζα του UCK

Μια φωτογραφία του 20χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε, στο προφίλ του στο Facebook με φανέλα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK προκάλεσε σάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο θυμίζοντας μέρες… Κατίδη!


«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτό που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι», δήλωσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, σε μια προσπάθεια να «τα μαζέψει». Χρησιμοποίησε, δηλαδή, την δικαιολογία που είχε προβάλλει και ο μέσος της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης, λέγοντας πως «δεν είχε ιδέα» τι είναι ο UCK.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το περιστατικό, ωστόσο ο Κάτσε φαίνεται πως αποτελεί πλέον «κόκκινο πανί» στην Τούμπα για μεγάλη μερίδα οπαδών, αφού και σε οπαδικές ιστοσελίδες του ΠΑΟΚ, η κριτική που ασκείται στο πρόσωπο του είναι τουλάχιστον έντονη. Μετά το εν λόγω περιστατικό, ο Κάτσε διέγραψε τον λογαριασμό του στο Facebook.



Πηγή: Το Ποντίκι


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...