Will Smith και Jada Pinkett Smith: Γιατί πουλάνε τα σπίτια τους;

Τις τελευταίες μέρες κάποια δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου κάνουν για άλλη μια φορά λόγο για προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού το οποίο έχει ήδη συμπληρώσει 16 χρόνια γάμου.
Το πολυτελές σπίτι του στα βουνά της Santa Monica, κοντά στην περιοχή Calabasas του Λος Αντζελες, πουλάει το γνωστό χολιγουντιανό ζευγάρι Will και Jada Pinkett Smith,
ζητώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 42 εκατομ. δολαρίων.

Στο σπίτι αυτό, που είναι πάνω από 2000 τετραγωνικά μέτρα, το ζευγάρι έχει αρκετές φορές φιλοξενήσει στο παρελθόν τηλεοπτικά συνεργεία αλλά και φωτογράφους περιοδικών διακόσμησης για να δείξει την ειδυλλιακή οικογενειακή του ζωή. Τις τελευταίες μέρες κάποια δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου κάνουν για άλλη μια φορά λόγο για προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού το οποίο έχει ήδη συμπληρώσει 16 χρόνια γάμου.

Η πολυτελής έπαυλη της οικογένειας περιλαμβάνει εκτός των άλλων δυο πισίνες, μια εσωτερική και μια εξωτερική, πριβέ αίθουσα κινηματογράφου, στούντιο ηχογράφησης, τεχνητή λίμνη και γήπεδο μπάσκετ. Το ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει και ένα ακόμα σπίτι του στη Χαβάη ζητώντας 20 εκατομ. δολάρια.











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...